Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Τυχερή σέρφερ «εγκλωβίστηκε» σε ένα παραδεισένιο νησί χωρίς κορονοϊό

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Τυχερή σέρφερ «εγκλωβίστηκε» σε ένα παραδεισένιο νησί χωρίς κορονοϊό

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και οι σέρφερ, αυτές τις μέρες πρέπει να κάνουν υπομονή, μένοντας σπίτι. Όταν περάσει ο εφιάλτης του κορονοϊού, θα έχουν ξανά τη δυνατότητα να πάνε στις αγαπημένες τους παραλίες και να... δαμάσουν τα κύματα. 

Ωστόσο, σαν το γαλατικό χωριό κόντρα στους Ρωμαίους, υπάρχει μία σέρφερ, η οποία... αντιστέκεται στην καραντίνα, παρότι είναι από χώρα που πλήττεται από τον Covid-19!

Ο λόγος για την Brisa Hennessy από την Κόστα Ρίκα.

Αφότου τερμάτισε 3η στο Sydney Pro, η Brisa πήγε με την οικογένειά της στο νησί Namotu των Φίτζι για ολιγοήμερες διακοπές, όπου και «εγκλωβίστηκε»! Βέβαια, ο περισσότερος κόσμος θα ήθελε να εγκλωβιστεί σε αυτές τις συνθήκες...

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό, αλλά παραδεισένιο νησί, όπως σχεδόν όλα στην Ωκεανία, και, την ίδια στιγμή, εξαιρετικά ασφαλές, αφού ο ιός δεν έχει φτάσει εκεί και θεωρείται απίθανο να φτάσει, αφού οι μετακινήσεις είναι, πλέον, σχεδόν μηδαμινές!

Όπως λέει, ωστόσο, η Brisa στη ''La Republica'', «πλένουμε καλά τα χέρια μας συνέχεια και κρατάμε τις αποστάσεις όταν μιλάμε με κάποιον». 

Παράλληλα, όμως, η ίδια και η οικογένειά της χαίρονται την άγρια ομορφιά του νησιού, σερφάρουν και κολυμπούν. 

Κοιτάξτε εδώ παράδεισος: