Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
BINTEO: Μυθική γκάφα! 200 αστυνομικοί μπούκαραν σε... κλειστό comedy club

BINTEO: Μυθική γκάφα! 200 αστυνομικοί μπούκαραν σε... κλειστό comedy club

Ένας χρήστης του facebook στο Λίβερπουλ είχε την έμπνευση να προβάλλει βιντεοσκοπημένο από τις 7 Μαρτίου σόου, στο κλαμπ Hot Water Comedy.  

Με δεδομένη την έστω και καθυστερημένη από τον Μπόρις Τζόνσον απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού, σήμανε γενικός συναγερμός στις αρχές.

Η Αστυνομία θεώρησε ότι το σόου είναι live και έγινε "ντου" για να πιαστούν στα "πράσα" θαμώνες και μαγαζάτορες...

Έτσι λοιπόν 20 αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο κλαμπ, το οποίο βέβαια ήταν κλειστό και παρά την καλή τους πρόθεση δεν απέφυγαν τη γκάφα.

Ο Πολ Μπλερ, εκ των ιδιοκτητών του κλαμπ στο Λίβερπουλ είπε ότι το σόου με τον κωμικό Πολ Σμιθ είχε διαφημιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μιας εκδήλωσης που έγινε σε χρόνο που βέβαια δεν υπήρχε απαγόρευση. Το ότι έγινε δε έφοδος της αστυνομίας στο μαγαζί, είπε πως το πληροφορήθηκε από τον αδελφό του.

Ο ίδιος μιλώντας για το συμβάν είπε ότι βλέποντας το κλειστό κύκλωμα, είδε 20 αστυνομικούς έξω από το club. «Κάποιοι έδειχναν πραγματικά σε σύγχυση, ένας κοιτούσε στο κινητό τηλέφωνό του το live stream», τόνισε χαρακτηριστικά. «Νομίζω ότι έχασαν τον χρόνο τους, αλλά πιστεύω ότι όποιος τους τηλεφώνησε δεν το έκανε σκόπιμα, ήταν παρανόηση» κατέληξε, ενώ η ίδια η αστυνομία σχολιάζοντας την αστοχία είπε ότι: «Οι αστυνομικοί μας πληροφορήθηκαν ότι ένα comedy club ήταν ανοιχτό και ότι μετέδιδε σόου μέσω live streaming με μεγάλο αριθμό πελατών μέσα»...

Πάντως ο Μπλερ δε παρέλειψε να πει ότι κρίνει θετική τη στάση της αστυνομίας με τους ελέγχους εν μέσω πανδημίας.