Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Άγριες Μέλισσες»: Σοκ για τους Σεβαστούς, η Πηνελόπη παίρνει τη μεγάλη απόφαση

«Άγριες Μέλισσες»: Σοκ για τους Σεβαστούς, η Πηνελόπη παίρνει τη μεγάλη απόφαση

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», όταν επιστρέψουν στις οθόνες μας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV Έθνος”, η Πηνελόπη αναμένεται να μάθει τα πάντα για τη διπλή ζωή του Κλεομένη και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θα ζητήσει διαζύγιο και μάλιστα με τρόπο που θα σοκάρει τους Σεβαστούς.

Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Και ενώ η σχέση των δύο ανδρών ολοκληρώνεται ερωτικά, η Πηνελόπη βρίσκεται τυχαία μπροστά σε έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη και εκείνη προσπαθεί να ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όλα αυτά για τα οποία κατηγορεί τον άνδρα της.

Η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άνδρα της. Επιβεβαιώνοντας τις προτιμήσεις του συζύγου της η Πηνελόπη ζητά διαζύγιο από τον Κλεομένη και μάλιστα με τρόπο που σοκάρει τους Σεβαστούς. Σε μια οικογενειακή συνάντηση η Πηνελόπη, απευθυνόμενη στον Κλεομένη, του λέει: «Εγώ αγαπώ τον Μελέτη, σήκω και φύγε. Δεν σε θέλω στη ζωή μου».