Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σάκης Κατσούλης: Τι είπε για τη Μαριαλένα, τους γονείς τους και τον Γιώργο Λιβάνη

Σάκης Κατσούλης: Τι είπε για τη Μαριαλένα, τους γονείς τους και τον Γιώργο Λιβάνη

Ο μεγάλος νικητής του Survivor λίγες ώρες μετά τον τελικό βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε πότε έφτασε κοντά στην έξοδο από το παιχνίδι, για τη σχέση του με την Μαριαλένα αλλά μίλησε και για τον Γιώργο Λιβάνη. Παράλληλα ο 30χρονος αναφέρθηκε στους γονείς της αγαπημένης του, αλλά και στην οικογένειά του.

«Την ημέρα του ξεσπάσματος σκέφτηκα να αποχωρήσω. Κατάλαβα ότι κάτι έχει αρχίσει να γίνεται με εμένα. Όταν ο μεγάλος Ντάφυ είπε σε ένα συμβούλιο ότι τα παιδιά με ζηλεύουν, εγώ πήγα στα παιδιά και τους είπα ότι δεν ξέρω τι λέει. Μετά άκουσα κάποια πράγματα που με έβγαλαν εκτός εαυτού και κατάλαβα ότι το Survivor δεν είναι για έμενα.

Ο Νίκος είναι ένα παιδί που συμπαθώ πάρα πολύ και ότι και να λέει το λέει χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει πει. O James μου ζήτησε συγγνώμη για κάποια πράγματα που έχει πει και έγινε δεκτή η συγγνώμη του. Δεν σβήνονται όμως όλα με μια συγγνώμη και το παιχνίδι συνεχίζεται χωριστά. Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι φίλοι με όλους. Μπήκα για να ζήσω την εμπειρία, όχι για να κάνω φίλους.»

Ο Σάκης Κατσούλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχέση του με την Μαριαλένα, αλλά και τον Γιώργο Λιβάνη.

«Θα ξαναπώ ότι δε γίνεται να κρυφτεί τίποτα. Τσακωνόμουν συνέχεια με τη Μαριαλένα. Δεν ήταν τίποτα σκηνοθετημένο. Είναι πολύ πιο δύσκολο το Survivor για μια γυναίκα. Είναι λογικό να ξεσπάει. Την είχα πάντα αγκαλιά όταν έκλαιγε και έκλαιγε συνέχεια. Έκανα πάντα πίσω. Ήξερα ακριβώς τι ήθελε η Μαριαλένα.

Χώρισαν πολλά ζευγάρια την περίοδο της καραντίνας. Ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Ήμουν φαντάρος και απολύθηκα τον Σεπτέμβρη. Υπήρχε μεγάλη ένταση και τριβή με την καραντίνα. Πολλά ζευγάρια ξέρουν ο ένας τον άλλον και χωρίζουν. Δεν ήταν άλλη γυναίκα η πέτρα του σκανδάλου.

Με τη Χριστίνα υπήρξε ένα φλερτ για μικρό χρονικό διάστημα. Σέβομαι πάρα πολύ το γυναικείο φύλο. Πριν το παιχνίδι είπα πως υπήρχε ένα φλερτ.

Απάντησε η Μαριαλένα για τις φήμες για μορφή βίας. Δεν έχω καμία σχέση με κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Κάθε χωρισμό η γυναίκα και το άντρας τον αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Όπως γνωρίσατε τη Μαριαλένα θεωρείτε ότι θα δέχονταν κάποια μορφή βίας;

Όταν είδα το βίντεο να με λέει καραγκιόζη τις πρώτες μέρες ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Τι να πω; Έκανα υπομονή γιατί ήθελα να τη βοηθήσω όσο μπορώ. Το κίνητρο για να μπω ήταν ότι μου δόθηκε μια ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία που λέγεται Survivor. Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο με τη Μαριαλένα με έπιασαν τα κλάματα. Μου ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσω να το βλέπω. Από τη μέρα που με πήραν τηλέφωνο ότι μπαίνω, είδα τα τελευταία επεισόδια.

Δεν έχουμε κάνει καμία σκέψη με τη Μαριαλένα για το τι θα γίνει μετά το παιχνίδι. Είμαι εδώ λίγες ώρες μετά τον τελικό και δε ξέρω τι μου γίνεται. Τη λατρεύω την αγαπάω και δε θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου.

Ήξερα από φήμες πως ήταν με τον Γιώργο Λιβάνη η Μαριαλένα. Είχαμε πάει και στο μαγαζί του πιο παλιά με τη Μαριαλένα, αλλά με τον Γιώργο Λιβάνη δεν ήμασταν φίλοι. Δε θα δημιουργούσα ποτέ πρόβλημα σε μια κοπέλα. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν έχω προσπαθήσει να διεκδικήσω κοπέλα που βρίσκεται αλλού. Ακόμη κι αν σε πονάει, κάνεις πίσω. Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του άλλου και να δημιουργήσω πρόβλημα.

Δε θα ήθελα ένα κορίτσι που δε με θέλουν οι γονείς της. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω από όλα.

Για να υπάρχει μια υγιής σχέση μεταξύ ενός ζευγαριού και η οικογένεια πρέπει να είναι υγιής. Δε νομίζω πως μπορείς να παραμελήσεις την οικογένειά της. Είναι απόλυτα λογικά να πουν οι γονείς της Μαριαλένας κάτι. Δε μπορούν όλοι να αντιληφθούν τις καταστάσεις το ίδιο. Πόσω μάλλον όταν είσαι γονιός. Όλοι έχουμε την άποψή μας. Υπήρξε ένας χωρισμός που ο καθένας κρατάει πικρίες. Εγώ τα δικαιολογώ όλα. Και εγώ με τον πατέρα μου έχω έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση γιατί πολλές φορές είναι απόλυτος. Στον πατέρα μου τον ίδιο είπα πως όλα είναι ρευστά. Αλλά είναι μπαμπάς. Δεν μπορώ να του αφαιρέσω το δικαίωμα να λέει αυτά που θέλει για τον γιο του» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης.