Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: Πήγε στην Μαλέσκου και έλυσε on air την παρεξήγηση με τον Σάκη Κατσούλη

Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: Πήγε στην Μαλέσκου και έλυσε on air την παρεξήγηση με τον Σάκη Κατσούλη

Το Survivor τέλειωσε και ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Ο 30χρονος τραγουδιστής παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου, όπου μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης.

Για το “ξερνάω” που είχε δηλώσει για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ήταν το μόνο που είδα και ντράπηκα για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ. Το σχολίαζαν και κάποια στιγμή επηρεάστηκα. Δεν είμαι ρομπότ. Αν θα άλλαζα κάτι, θα ήταν αυτό. Η τοξικότητα που ένιωσα αυτή την περίοδο. Όταν έπιασα τον Σάκη Κατσούλη να του μιλήσω ένιωσα τύψεις».

Ξαφνικά, ο νικητής του Survivor έκανε έκπληξη στον Ηλία Μπόγδανο και βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή. Οι δυο άντρες έλυσαν on air την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους…

«Το κλίμα στην παραλία με είχε κάνει να σε βλέπω σαν εχθρό. Μετά ήρθα στα συγκαλά μου και είπα Λιάκο μη χτυπάς τον εαυτό σου. Εκείνη τη στιγμή περνούσαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Μετά ξύπνησα. Έχω συναναστραφεί με πολλούς κακούς ανθρώπους στον έξω κόσμο, όχι σαν τα παιδιά του Survivor. Δεν έχω νιώσει ποτέ τοξικότητα, να κράξω άλλον άνθρωπο. Μου βγήκε αυτό το πράγμα εκεί…» εξήγησε ο Ηλίας Μπόγδανος στον Σάκη Κατσούλη.

«Ήξερα ότι δεν είσαι έτσι και κάποιος σε είχε επηρεάσει. Η συγγνώμη σου είναι αποδεκτή. Όταν ήμασταν μαζί στην κόκκινη ομάδα, ζήσαμε την καλύτερη περίοδο στο Survivor» του απάντησε ο νικητής του Survivor.