Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ιωσήφ Μαρινάκης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό του – “Δεν είμαι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο στη ζωή μου”

Ιωσήφ Μαρινάκης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό του – “Δεν είμαι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο στη ζωή μου”

Τίτλοι τέλους για τον γάμο του Ιωσήφ Μαρινάκη και της Χρύσας Καλπάκη. Μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής, δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, αποφεύγοντας να περάσουν σε λεπτομέρειες για την απόφαση αυτή.

Το πρωί της Τετάρτης, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Καλοκαίρι #Not και στο πλευρό της κουμπάρας του, Ελένη Τσολάκη. Ο Ιωσήφ Μαρινάκη παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε μια παράξενη περίοδο για τη ζωή του, ελπίζοντας πως σύντομα θα νιώσει και πάλι ευτυχισμένος.

“Οι στιγμές που με κάνουν ευτυχισμένο, είναι αυτές που περνάω χαλαρά,  όπως τότε που έκανα ελεύθερο κάμπινγκ και ήμουν ξυπόλητος πάνω στη θάλασσα με καλή παρέα. Οι ευτυχισμένες στιγμές είναι αυτές που μπορώ να έχω μαζί μου μια καλή σύντροφο…. τι άλλα; Θέλουμε πολλά πράγματα;” είπε ο Ιωσήφ Μαρινάκης ο οποίος παραδέχτηκε πως αυτή την περίοδο αλλάζει σελίδα στη ζωή του.

“Δεν είμαι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο στη ζωή μου”, κατέληξε, μιλώντας στην Ελένη Τσολάκη.