Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

ΒΙΝΤΕΟ - Big Brother: Κατέρρευσε παίκτης - Τον ενημέρωσαν τηλεφωνικά για θάνατο αγαπημένου του

Μία από τις πλέον δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να βιώσει κανείς στο Big Brother έλαβε χώρα στο χθεσινό (2/11) επεισόδιο για τον Ισίδωρο.

Το κλίμα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ βάρυνε, μιας και έμαθε πως ο παππούς του «έφυγε» από τη ζωή.

Ο παίκτης κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και του δόθηκε ένα τηλέφωνο, στο οποίο συνομίλησε με τη μητέρα του, η οποία του μετέφερε το δυσάρεστο γεγονός.

«Επικοινώνησε νωρίτερα η μητέρα μου μαζί μου για να με ενημερώσει για το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί. Το να χάσω έναν αγαπημένο άνθρωπο, όσο βρίσκομαι εδώ. Έχασα τον παππού μου, τον πατέρα της μητέρας μου.

Ήταν ο άντρας της ζωής μου, γιατί από τότε που έφυγε ο πατέρας μου, αυτός ήταν ο μόνος άντρας που είχαμε στην οικογένεια. Τον είχα πρότυπο, αγαπιόμασταν και δεν μπόρεσα να τον αποχαιρετίσω. Ήταν ο πιο καλόκαρδος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερός που ήταν παππούς μου.

Ο παππούς μου, ο Γιώργος, έβλεπε και με στήριζε. Θα συνεχίσω για όσο πάει. Η οικογένειά μου με στήριξε. Αν φύγω, δεν θα μπορώ να γυρίσω πίσω. Θα τους δω όταν ο κόσμος αποφασίσει ότι για μένα αυτό το ταξίδι τελείωσε».

Η Μαίρη, πολύ καλή φίλη του Ισίδωρου μέσα στο παιχνίδι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας στον «Μεγάλο Αδελφό» ότι δεν ξέρει πώς να τον βοηθήσει.

«Θέλω να το κλείσω σε προσωπικό οικογενειακό θέμα, δεν θέλω να γνωρίζουν αν είναι απώλεια και τι απώλεια είναι, ακόμη και στους κοντινούς μου, δεν θέλω ν’ αλλάξει καμιά συμπεριφορά λόγω αυτού», απάντησε ο Ισίδωρος στον «Μεγάλο Αδελφό» στο ερώτημα αν θα μοιραστεί αυτά τα δυσάρεστα νέα με τους συγκατοίκους του.