Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τάσος Ξιαρχό: Εξαφανίστηκαν οι αναρτήσεις του από το instagram, έκτος από μία (ΦΩΤΟ)

Τάσος Ξιαρχό: Εξαφανίστηκαν οι αναρτήσεις του από το instagram, έκτος από μία (ΦΩΤΟ)

Ο Τάσος Ξιαρχό μετά τις δηλώσεις και τα χάπια που πήρε για την απόπειρα αυτοκτονίας, εντοπίστηκε από τις Αρχές, όπου και οδηγήθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Νίκαιας.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές ημέρες ο γνωστός χορογράφος ανέβασε στο instagram βίντεο με μια κοπέλα που συνάντησε σε κατάστημα εστίασης, κάνοντας προσβλητικά σχόλια για το βάρος της και τις ενδυματολογικές της επιλογές. Σε λίγα λεπτά το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Το προφίλ του χορογράφου δέχτηκε απανωτά report, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από το Instagram. Λίγες ώρες μετά ο λογαριασμός του άνοιξε ξανά, έχοντας χάσει χιλιάδες followers. Παράλληλα, οι τηλεοπτικές εκπομπές παρουσίασαν το θέμα, με παρουσιαστές και δημοσιογράφους να εκφράζουν την έντονη ενόχλησή τους κατά του χορογράφου.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου, κάνοντας μια αναζήτηση στον λογαριασμό του στο instagram, παρατηρήσαμε πως το προφίλ του είναι κενό. Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Τάσος Ξιαρχό έσβησε ή απέκρυψε όλες του τις αναρτήσεις, αφήνοντας μόνο ένα πρόσφατο βίντεο από τη συνεργασία του με την τραγουδίστρια Natasha Kay.

Στιγμιότυπο πριν την αλλαγή στο προφίλ του:

Στιγμιότυπο μετά την αλλαγή στο προφίλ του: