Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια συγγνώμη στην Μαρία Μπακοδήμου

ΒΙΝΤΕΟ: Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου στην Μαρία Μπακοδήμου

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν μερικές ημέρες είχε μιλήσει έντονα για την Μαρία Μπακοδήμου, εξαιτίας της μηδενικής βαθμολογίας της στην Μάρα Μεϊμαρίδη στο J2US.

Το πρωί της Δευτέρας, μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην Μαρία Μπακοδήμου.

«Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα στεναχωρήθηκα με την κριτική στην κυρία Μάρα που την αγαπάω πάρα πολύ και μέσα από την εκπομπή μου ίσως ήμουν λίγο σκληρή με τη Μαρία χωρίς να πω το όνομά της, το υπονόησα.

Με είχε πιάσει ο Νίκος να μου πει ότι στεναχωρήθηκε αλλά και η ίδια με πολύ γλυκό τρόπο μου είπε “Με στεναχώρησες με αυτό που είπες την περασμένη εβδομάδα. Μου φάνηκε σαν να έχεις κάτι μαζί μου. Ένιωσα αδικημένη και στεναχωρήθηκα από το σπίτι μου”.

Ειλικρινά να πω ένα συγγνώμη και παρόλο που ήμασταν μαζί μετά πήγαμε και στα μπουζούκια με την Μαρία περάσαμε τέλεια, όμως ένιωσα ότι την αδίκησα πραγματικά βλέποντας ξανά το βίντεο. Το έκανα με την καρδιά μου για την κυρία Μάρα, αλλά ίσως να ήμουν λίγο άδικη με τη Μαρία. Αυτό και το κλείνω εδώ. Γιατί μου μίλησε τόσο ωραία, ούτε έκανε κάποια ανάρτηση ούτε πήρε τον Κοκλώνη να πει “γιατί η Καινούργιου τα είπε αυτά” γιατί άλλοι τα κάνουν!» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.