Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη έστειλε εξώδικο στον Θεοφάνους για τις «κατάρες» πάνω από τον τάφο του

ΒΙΝΤΕΟ: Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη έστειλε εξώδικο στον Θεοφάνους για τις «κατάρες» πάνω από τον τάφο του

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μετέδωσαν, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, την είδηση πως η μητέρα του Παντελή Παντελίδη έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή ο μουσικοσυνθέτης, ο οποίος είχε πει, μεταξύ άλλων: «Είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου».

Τι είχε δηλώσει ο Γιώργος Θεοφάνους για τον Παντελή Παντελίδη

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα μία νύχτα. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το πράγμα. Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα. Με ρωτούσαν συνέχεια τη γνώμη μου για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες. Έγραψα μια επιστολή και ανέφερα πως επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 και εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα.

Είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Τα είχε με μένα και την Φαίη… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε» είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε τι ειπώθηκε σήμερα στη Super Κατερίνα στο βίντεο: