Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ - Εύη Δρούτσα: «Άφωνοι» Λιάγκας-Σκορδά από τις δηλώσεις της για τον Λιγνάδη

ΒΙΝΤΕΟ - Εύη Δρούτσα: «Άφωνοι» Λιάγκας-Σκορδά από τις δηλώσεις της για τον Λιγνάδη

Η Εύη Δρούτσα άφησε άφωνους την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με τις δηλώσεις της για τον Δημήτρη Λιγνάδη και το ελληνικό metoo!

Αρχικά η στιχουργός ανέφερε: «Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά».

Και πρόσθεσε η Εύη Δρούτσα: «Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο». Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Και τόνισε: Λέει «Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…». Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βίασαν». Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το «σε βίασαν», πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε».

Ακούγοντας τις δηλώσεις της Δρούτσα, όλοι στο Πρωινό δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν, ενώ η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Εάν εγώ τώρα τοποθετηθώ, δεν θα ήθελα να πω συγκεκριμένα πράγματα, γιατί θα ήταν πιο σωστό για μένα να ήταν απέναντί μου η Εύη Δρούτσα και να κάναμε συζήτηση. Θα ήθελα να πω δυο πράγματα γενικά, δεν υπάρχει πιο μικρό και πιο μεγάλο. Υπάρχει διαφορετικό. Δεν ξέρω. Δεν έχω λόγια».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω: