Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
The Bachelor: Η Αθηνά αποκαλύπτει πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της από τον Παππά!

The Bachelor: Η Αθηνά αποκαλύπτει πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της από τον Παππά!

Τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της από τον Αλέξη Παππά και γιατί δεν προχώρησε το ειδύλλιό τους αποκάλυψε η Αθηνά New York η οποία είχε κερδίσει τον τελευταίο κύκλο του The Bachelor.

Η όμορφη Ελληναμερικανίδα έλεγε και ξαναέλεγε όσο καιρό ήταν στο ριάλιτι αγάπης πως θα έκανε τα πάντα για τον άντρα που αγαπάει, κάτι που επανέλαβε και στην αρχή του βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της κανάλι στο You Tube.

Μόνο που δεν τα κατάφερε τελικά, όπως αποκάλυψε στο ίδιο βίντεο καθώς όπως είπε την... απέλασαν από την Ελλάδα και έτσι έπρεπε να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως τόνισε, για τα γυρίσματα του παιχνιδιού ήταν στην Ελλάδα από τον περασμένο Ιούνιο και με το πέρασμα έξι μηνών, δεν γινόταν τίποτα άλλο από το να επιστρέψει στη "βάση" της. Έτσι, δεν της ήταν εύκολο να ταξιδέψει ξανά στη χώρα μας για να είναι μαζί με τον Αλέξη.

Ο Αλέξης Παππάς από την πλευρά του, λίγες μέρες πριν στην εκπομπή Super Κατερίνα, είχε πει για τη σχέση του με την Αθηνά για την οποία ρωτήθηκε ευθέως: «Με την Αθηνά προσπαθήσαμε να τα βρούμε και να δούμε κοινά σημεία επαφής, αλλά τελικά η απόσταση έδειξε πως δε μπορούμε να είμαστε μαζί. Προσπαθήσαμε και οι δύο. Στα ταξίδια και τις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Δε ξέρω αν είμαι στη φέτα… Μιλήσαμε με την Αθηνά, τα λέγαμε τακτικά, αλλά είπαμε από κοινού ότι μας πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας. Η δραστηριότατα η επαγγελματική της Αθηνάς είναι στην Αμερική και η δικιά μου εδώ. Να θυμίσω πως η Αθηνά ήταν αυτή που έλεγε πως θα μείνει στην Ελλάδα».

Δείτε όσα αποκάλυψε η Αθηνά στο βίντεο που ανέβασε: