Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ - Survivor All Star: Τι ψιθύρισε η Βαλαβάνη στον Βασάλο μετά το τέλος του αγώνα επάθλου - Δεν το έδειξαν οι κάμερες

ΒΙΝΤΕΟ - Survivor All Star: Τι ψιθύρισε η Βαλαβάνη στον Βασάλο μετά το τέλος του αγώνα επάθλου - Δεν το έδειξαν οι κάμερες

Το βράδυ της Τετάρτης (11/1) παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα με έπαθλο το φαγητό για φέτος στο Survivor All Star και τους κόκκινους να το απολαμβάνουν, αφού κατάφεραν να κερδίσουν ξανά την ομάδα των Μαχητών που ξέσπασε σε κλάματα μετά την ήττα της.

Οι μπλε παίκτες, δυστυχώς, φέτος βιώνουν κάτι τραγικό, αφού στον πρώτο αγώνα έχασαν και δεν κατάφεραν να προμηθευτούν ούτε φωτιά ούτε φαγητό. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του Survivor που στη μία ομάδα δεν παρέχεται καθόλου τροφή, πέρα από καρύδες που έχουν άπειρες, αφού μπορούν να τριγυρίσουν στο δάσος του νησιού και να κατεβάσουν μόνοι τους από τα δέντρα.

Προχθές, λοιπόν, μετά το τέλος του αγωνίσματος, είδαμε την Μαριαλένα να πλαντάζει στο κλάμα στην κερκίδα των μπλε, αλλά και πολλούς ακόμη να ξεσπούν και να περιγράφουν σε πόσο άσχημη ψυχική και σωματική κατάσταση βρίσκονται που δεν τρέφονται και χάνουν συνεχώς.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λοιπόν, αντί να πανηγυρίζει για τη νίκη της ομάδας της, έτρεξε στο σημείο που καθόταν η Μαριαλένα και της σκούπισε τα δάκρυα. Ύστερα το πλάνο του κάμεραμαν την έδειξε να επιστρέφει στη μεριά των κόκκινων και να κλαίει που οι άλλοι έχουν τόσες μέρες να φάνε. Ενδιάμεσα στα πλάνα αυτά, υπάρχει ακόμη ένα που έχει κοπεί από το μοντάζ για κάποιο λόγο...

Το συγκεκριμένο πλάνο, λοιπόν, δείχνει τη Βαλαβάνη να κοιτάει προς τους μπλε και συγκεκριμένα προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο και να του σχηματίζει αθόρυβα με τα χείλη της την πρόταση «κάνε υπομονή, άντεξε, μπορείς».

Κι εκεί που περιμέναμε να είναι το πρώτο πλάνο που θα επιλέξει η παραγωγή να φανεί έντονα στους τηλεθεατές, αφού αυτή η σχέση (ή ο χωρισμός τέλος πάντων) των δύο απασχολεί, ο Ατζούν επέλεξε να μην το προβάλλει.