Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Περιμένει Καραγκούνη στη Μαδρίτη ο Μαρκαριάν

Περιμένει Καραγκούνη στη Μαδρίτη ο Μαρκαριάν

Στη Μαδρίτη βρίσκεται ήδη ο Σέρχιο Μαρκαριάν προκειμένου την Παρασκευή να συναντηθεί με τον Γιώργο Καραγκούνη για το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Οι διαπραγματεύσεις του Γιώργου Καραγκούνη με τον 70χρονο τεχνικό θα ξεκινήσουν, αφού αναλάβει και τυπικά καθήκοντα προέδρου της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης στις προγραμματισμένες για την Παρασκευή εκλογές.

«Ο Μαρκαριάν παρά την ηλικία του είναι πολύ ενεργός. Αυτό θα ήταν το τελευταίο εμπόδιο για να χαλάσει η συμφωνία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Επίσης, αν τελικά η ελληνική ομοσπονδία καταλήξει σε αυτόν, εκτιμώ πως θα τα βρουν και στο οικονομικό.

Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα επειδή έχει δουλέψει στη χώρα σας, αλλά και τι πρέπει να κάνει για να επιστρέψει η Εθνική Ελλάδας στα θετικά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε πως θέλει να αναλάβει την Ελλάδα. Είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πολύ και αντιμετωπίζει αυτό το ενδεχόμενο ως πρόκληση». Αυτό τόνισε άτομο από το στενό του περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως προτάθηκε για την Εθνική ομάδα και ο Λόταρ Ματέους, η περίπτωση του οποίου, ωστόσο, δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.