Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παράγοντας χτύπησε διαιτητή και τιμωρήθηκε με ποινή-χάδι!

Ποινή-χάδι σε παράγοντα που χτύπησε διαιτητή!

Στις 14 Οκτωβρίου ο Εδεσσαϊκός ηττήθηκε εντός έδρας στο ντέρμπι με τα Γιαννιτσά (1-2), αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τέως αντιπρόεδρος του συλλόγου Νίκος Κανάνης επιτέθηκε, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, με κουτουλιά στο πρόσωπο στον βοηθό διαιτητή Τοροσιάδη, ο οποίος μάλιστα διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Μία εβδομάδα αργότερα, μάλιστα, ο Κανάνης αποχώρησε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού, με την ομάδα του να εκδίδει ανακοίνωση περί καταδίκης φαινομένων βίας, αλλά να αναφέρει ότι δεν χτυπήθηκε ηθελημένα ο βοηθός.

Σε ό,τι αφορά την ποινή του πρώην παράγοντα της ομάδας, αυτή είναι 90 μέρες απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και μόνο εφόσον δεν συμμορφωθεί, θα επιβληθεί πρόστιμο στον Εδεσσαϊκό!

Στο μεταξύ, οκτώ πρώην παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας κατέθεσαν αίτημα επιβολής ποινών για χρήματα που τους οφείλονται, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μεταξύ άλλων πρόκειται για τους Τσιλούλη, Παπαζαχαρία, Σουλίδη, Ιβανίδη, Μαυριά και Φιρινίδη, με το συνολικό ποσό που έχουν λαμβάνειν να είναι περίπου 80.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι τελευταίες αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στον Νικόλαο Κανάνη, αντιπρόεδρο του σωματείου Εδεσσαϊκός, ποινή απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων για ενενήντα (90) ημέρες. Σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής, απειλεί το σωματείο Εδεσσαϊκός με χρηματική ποινή 1.667 €.

Επιβάλλει στον Κωνσταντίνο Τσακίρη, πρόεδρο του σωματείου Αγροτικός Αστέρας, ποινή απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων για ενενήντα (90) ημέρες. Σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής, απειλεί το σωματείο Αγροτικός Αστέρας με χρηματική ποινή 1.667 €».