Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μίτσελ: «Δύσκολο να αναλάβω την Εθνική Ελλάδος»

Μίτσελ: «Δύσκολο να αναλάβω την Εθνική Ελλάδος»

Ο Μίτσελ επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Γιώργο Καραγκούνη, ωστόσο ανέφερε πως είναι δύσκολο να αναλάβει την εθνική Ελλάδος.

Ο Ισπανός τεχνικός… κωλύεται να καθίσει στην άκρη του πάγκου της «γαλανόλευκης», λόγω της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του «Cope».

«Ο Καραγκούνης μου πρόσφερε την ευκαιρία να προπονήσω την ελληνική εθνική ομάδα. Αυτό είναι, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να συμβεί», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Υπάρχουν παίκτες που συμφωνούν με τη συνεργασία, αλλά υπάρχουν και διαφορές και δεν ξέρω πως θα ακουγόταν στον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο 51χρονος προπονητής, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με τις εκλογές στην Ελλάδα και την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με το 'Podemos'. Όπως δεν έχει σχέση αυτό που ζουν εκεί με αυτό που συμβαίνει εδώ τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω δει τη σκληρή πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πολύ καλά και υπάρχουν άνθρωποι 30 ετών που επαναστατούν. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου μεσαία τάξη».

Τέλος, ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην θητεία του στους «ερυθρόλευκους»: «Ένιωθα πολύ χαρούμενος. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει την αποχώρησή μου γιατί είναι συνηθισμένοι στις αλλαγές. Ο Ολυμπιακός είχε μπάτζετ περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι μια καλή ομάδα και αν ξεπεράσει τις δυσκολίες μπορεί να κάνει πολλά».