Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
μυκονιάτης

Μυκονιάτης: «Κερδίσαμε μία σημαντική μάχη»

Ο βοηθός του προπονητή του Ρεθύμνου, Βαγγέλη Ζιάγκου, Σταύρος Μυκονιάτης στάθηκε στην καλή κατάσταση του τον τελευταίο μήνα και πως νίκησαν στην έδρα μίας ποιοτικής ομάδας και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την κατάθεση ψυχής και πιστεύει πως βρίσκονται σε καλό δρόμο για την παραμονή στην Basket League. 

«Εμείς συνεχίζουμε μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει στα τελευταία παιχνίδια για να φύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη. Πραγματικά, σήμερα κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σ’ έναν εξαιρετικό αντίπαλο με ένα πάρα πολύ ποιοτικό ρόστερ και καταφέραμε να κερδίσουμε άλλη μία μάχη”, δήλωσε αρχικά ο βοηθός του Βαγγέλη Ζιάγκου για να συμπληρώσει:

“Πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί αν υπολογίσουμε ότι την τελευταία εβδομάδα έχουμε παίξει τρία παιχνίδια με ταξίδια, κάνουν μεγάλη προσπάθεια, μία κατάθεση ψυχής, για να μπορέσουμε να βγάλουμε την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη. 

Έχουμε καταφέρει κατά ένα μεγάλο ποσοστό να φύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη κι έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια. Το επόμενο ματς είναι στην έδρα μας με το Περιστέρι και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, ώστε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το έργο μας».