Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ποιος θα κληθεί σε απολογία για το ξύλο της αρκούδας στα επίσημα του ΟΑΚΑ;

Υπό άλλες συνθήκες θα έμοιαζε με ανέκδοτο. Αλλά στον τραγελαφικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πραγματικότητα.

Ποιος θα κληθεί σε απολογία και θα τιμωρηθεί για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στον τελικό του ΟΑΚΑ; 

Και γιατί το λέμε αυτό. 

Στο χώρο που ήταν οι οπαδοί με προσκλήσεις από τις δύο ομάδες υπήρξαν στιγμές έντασης με τα ΜΑΤ, ιδιαίτερα στην εξέδρα των Παοκτσήδων, αλλά ακόμα και στο φινάλε του αγώνα, όταν τα αίματα άναψαν, η κατάσταση δεν ξέφυγε πέραν ενός ορίου.

Αντίθετα, εκεί που έγινε το... έλα να δεις ήταν στα επίσημα, όπου την ευθύνη για τη διανομή των προσκλήσεων είχε η ΕΠΟ!

Άτομα με διακριτικά του ΠΑΟΚ, κυρίως, και της ΑΕΚ σε μικρότερο βαθμό, βρέθηκαν εκεί και είχαμε απίθανα σκηνικά. Ανελέητο ξύλο με τα ΜΑΤ, ρίψη αντικειμένων προς τα μπουθ και προς την πλευρά των.. κακών δημοσιογράφων, άσεμνες χειρονομίες και φραστικές απειλές. Μόνο μεταξύ τους δεν έπεσε ξύλο, αν και κάποια στιγμή πήγε να γίνει και αυτό, διότι υπήρχαν ανάμεσά τους οι αστυνομικές δυνάμεις. Περιορίστηκαν στο να πετάξουν μπουκαλάκια ο ένας στον άλλο.

Είναι δεδομένο ότι για τα σοβαρά αυτά επεισόδια κάποιος πρέπει να κληθεί σε απολογία και προφανώς να τιμωρηθεί.

Ποιος, όμως, θα είναι αυτός; Όσοι βρίσκονταν στην συγκεκριμένη εξέδρα μπήκαν μέσα με ονομαστικές προσκλήσεις από την ΕΠΟ. Επομένως, μπορεί να έλθει ο ΠΑΟΚ, που δικοί του ήταν στα επίσημα οι οπαδοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία και αυτοί που πλακώθηκαν με τα ΜΑΤ, και να σου πει: "Τι φταίω εγώ που έπεσε το ξύλο της αρκούδας; Εσύ δεν έδωσες τις προσκλήσεις στον... Μπάμπη τον Σουγιά και τον Πάρη τον Πεταλούδα;".

Τι απαντάς εκεί κυρία ΕΠΟ;

ΠΑΝ. ΚΟΥΤ.