Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
παπαγιαννης

Παπαγιάννης: «Είμαστε φαβορί, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας»!

Ο διεθνής σέντερ Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να αναφέρθηκε στον στόχο που έχει θέσει στην διοργάνωση. «Το ζητούμενο είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό τουρνουά. Το να γυρίσουμε πίσω στην Ελλάδα με μετάλλιο θα είναι πάρα πολύ σπουδαία υπόθεση», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαγιάννης

Όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητας και τη «χημεία» της Εθνικής, ο Γιώργος Παπαγιάννης ανέφερε: «Είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, έχουμε άλλα τρία φιλικά. Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στο τουρνουά "Ακρόπολις" όπου δώσαμε δυνατά φιλικά απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Όσο για το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα θεωρείται από ξένους προπονητές ως φαβορί, είπε: «Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, σίγουρα είμαστε φαβορί. Αυτή η Εθνική ομάδα έχει βάθος και δυνατότητες. Σε κάθε περίπτωση θα κριθούμε στο γήπεδο». Κλείνοντας, ο Έλληνας σέντερ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το γεγονός ότι ο MVP του ΝΒΑ ανεβάζει επίπεδο την Εθνική: «Σίγουρα ο Γιάννης είναι κάτι διαφορετικό, μας βοηθάει και τον βοηθάμε ώστε να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».