Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρίντεζης

Πρίντεζης: «Θέλω να το βλέπω όσο πιο ταπεινά γίνεται»

Ο Γιώργος Πρίντεζης πιστεύει στις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα,  όμως θέλει να κρατήσει χαμηλά τον πήχη. «Όλοι ξέρουμε ότι αν πάμε στην Κίνα και γυρίσουμε με ένα μετάλλιο θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλω όμως να το βλέπω όσο πιο ταπεινά γίνεται. Έχουμε λίγες μέρες για να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα που δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε κάποιες αδυναμίες. Να έχουμε περισσότερη κίνηση και να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα», δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας για την Κίνα και συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ όμορφο το κλίμα, είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι με το ρόλο μας και πηγαίνουμε με σκοπό να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Η ενέργεια που εισπράττουμε από τον κόσμο είναι πολύ θετική και όλοι μας θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, που αγαπούν πολύ αυτή την ομάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του, όλος ο κόσμος το ξέρει. Είναι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει μια διαφορετική κατάσταση από το ΝΒΑ, αλλά θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να βοηθήσει αυτός εμάς, ώστε να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα».