Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μελιόπουλος

Το νέο "ξέσπασμα" του Δημήτρη Μελιόπουλου

 Σε «επίθεση διαρκείας» κατά πάντων επιδίδεται τις τελευταίες μέρες ο πρώην μέσος της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μελιόπουλος, που αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον προηγούμενο μήνα, όταν ανακοίνωσε την απροσδόκητη απόφασή του να εγκαταλείψει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μετά την πρώτη ανάρτηση χθες, συνέχισε στον ίδιο τόνο και σήμερα, καταφερόμενος εναντίον του Γιάννη Παπαδημητρίου, τον οποίο χαρακτήρισε ειρωνικά «ρομπότ» κι «επαγγελματία» και συνολικά μίλησε γι' αυτόν με «βαριές» κουβέντες.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αφού ήρθε το πράγμα έτσι, και άρεσε σε κάποιους ο λόγος μου, ας πω και κάτι τελευταίο και δεν με νοιάζει για την απήχησή του. Είναι λογικό να μην θέλει ένας 19αρης άλλο ποδόσφαιρο, όταν στα 17 του χρόνια του είπε ένας ΒΛΑΚΑΣ, που να τον πάρει ο διάολος κι αυτόν με το όνομα Παπαδημητρίου Γιάννης, να είναι ρομπότ και να μην έχει καθόλου προσωπική σκέψη και να κάνει αυτά που του λένε χωρίς να σκέφτεται και πως δεν θέλουνε γνώμες εδώ. Αυτά λένε σε έναν 17αρη. Αυτά. Τα είπανε σε μένα. Ωραία. Το θέμα δεν είναι αυτό όμως για να καταλήξω σε αυτό που θέλω να πω. Το θέμα είναι πως έπιανα τον εαυτό μου συνεχώς να το Κάνει αυτό και να μην σκέφτομαι προσωπικά και να μην πράττω ελεύθερα. Μολαταύτα αυτός είναι ο λόγος που το σταμάτησα, γιατί δεν μπορώ να είμαι ρομπότ και μάζα, και χυλός και ένα με το κοπάδι και ένα με την ηλιθιότητα. Και ας πούνε οι ποδοσφαιριστές ότι είμαι ψεύτης, πως είναι αλλιώς τα πράγματα.

Αυτά. Δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, που ανεβάζω τις σκέψεις μου εδώ αλλά αλλιώς δεν γίνεται να μάθετε τώρα, όσοι δείτε, το πως καταστρέφονται οι άνθρωποι. Πράγματι. Και το αποτέλεσμα νάτο. Για πηγαίνετε να μιλήσετε με κανέναν ποδοσφαιριστή, θα το ανακαλύψετε. Γελάω. Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, είναι περίπου 1 στους 1 εκατομμύριο που εξαιρούνται. Όσο για το όνομα που ανέφερα το ανέφερα γιατί το ΕΚΑΝΕ αυτός ο φαρισαίος αυτό και για να δείτε πως συμπεριφέρονται και πως ανατρέφουν τα παιδιά και με τι αηδίες γεμίζουν τα κεφαλιά μας. Γιάννη επαγγελματία.

Ευχαριστώ».