Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λυσάνδρου: «Περιμένουμε τους διαιτητές να αποφασίσουν»

Λυσάνδρου: «Περιμένουμε τους διαιτητές να αποφασίσουν»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στην ΕΠΟ, ανάμεσα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τους εκπροσώπους της Super League, καθώς και την αντιπροσωπεία των διαιτητών, χωρίς να υπάρξει μετά το πέρας της οριστικό αποτέλεσμα.

Οι εκπρόσωποι της Λίγκας προσπάθησαν να πείσουν τους Έλληνες διαιτητές να μην απέχουν από τα καθήκοντά τους όπως έχουν εξαγγείλει, αφού κάτι τέτοιο θα πάει πίσω τον προγραμματισμό.

Ωστόσο, μετά το πέρας της συνάντησης, οι κ.κ. Τζήλος, Ζαχαριάδης και Παπαπέτρου που αποτελούσαν την αντιπροσωπεία των διαιτητών, απομονώθηκαν ώστε να αποφασίσουν τι θα κάνουν εν τέλει.

Όπως τόνισε μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, εντός της ημέρας θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. «Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στην ΕΠΟ. Ήταν μια μακρά συνάντηση, στην οποία ήταν παρόντες οι διαιτητές. Επειδή εκκρεμεί μια δική τους απόφαση που αφορά μια δική τους εσωτερική διαδικασία δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για κάποιο αποτέλεσμα. Για ό,τι προκύψει θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση της Λίγκας», δήλωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου.