Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Super League: Πότε αναμένεται η απόφαση των διαιτητών για την αποχή

Super League: Πότε αναμένεται η απόφαση των διαιτητών - Αυτό είναι το mail που έλαβαν

Οι διαιτητές δεν αποφάσισαν το βράδυ της Τρίτης για την αποχή στο πρωτάθλημα, μετά τη συνάντηση που είχαν με τους εκπροσώπους της Λίγκας (Λυσάνδρου, Μποροβήλο και Πουρσανίδη) και τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς τους εστάλη και δεύτερο mail από το άτυπο όργανό τους, το οποίο τους καλεί να ψηφίσουν μέχρι τις 14:00 για το αν θα εμμείνουν στην αρχική απόφασή τους να δηλώσουν κώλυμα (η απόφαση αφορούσε τη 17η και τη 18η αγωνιστική).

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μέιλ:

«Καλημέρα σας συνάδελφοι και καλή χρονιά.

Σε συνέχεια του χθεσινού μας email σας αναφέρουμε τα κάτωθι:

Στη χθεσινή συνάντηση οι εκπρόσωποι της Superleague μας ανέφεραν ότι οι 12 από τις 14 ομάδες δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν για τις άλλες δύο. 

Δήλωσαν ότι θα κάνουν συνάντηση με τον κ. Σιμιτζόγλου για το θέμα. 

Επίσης, δεν μπορούν να εγγυηθούν για την απόσυρση των ήδη υπαρχόντων μηνύσεων-μηνυτήριων αναφορών, κάτι που αποτελεί και κύριο αίτημα για να παίξουμε, σύμφωνα με την ομόφωνα απόφαση του σώματός μας (76/76). 

Για άλλη μια φορά ζητήθηκε πίστωση χρόνου και υποσχέθηκαν μελλοντικά να προχωρήσουν σε ενέργειες, ώστε να θωρακίσουν τον Έλληνα διαιτητή σε παρόμοιες καταστάσεις. 

Επίσης , όσον αφορά τη γραμμή VAR ζήτησαν κι εκεί πίστωση χρόνου για να έρθουν σε επαφή με τους τηλεοπτικούς παρόχους και ότι είναι κοντά σε λύση. 

Συνεχίζουμε την αποχή μας ενωμένοι σε αυτό που αποφασίσαμε με 76 κωλύματα; 

Αν κάποιος διαφωνεί, να στείλει μέχρι τις 14:00 την επιθυμία του για άρση του κωλύματος στο παρόν email.. 

Ο λόγος που σας το ζητάμε εκ νέου είναι γιατί μεσολάβησε το ΔΣ της Superleague και θεωρούν ότι υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία και σας αναφέραμε».