Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΣΑΠ: «Απαράδεκτο να είναι Τετάρτη και να μην ξέρουμε αν θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο»

ΠΣΑΠ: «Απαράδεκτο να είναι Τετάρτη και να μην ξέρουμε αν θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο»

Στον «αέρα» βρίσκεται η αγωνιστική της Super League, κάτι που εύλογα δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Οπως και τους παίκτες, που βρίσκονται εν μέσω αβεβαιότητας, για το αν και πότε θα παίξουν. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά άμεσα να υπάρξει λύση, αφού δεν γίνεται να αιωρείται εάν σε 3 ημέρες θα έχουμε ή όχι αγώνες. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, όχι για εκείνον αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να υπενθυμίσει σε όλους την 1η κιόλας ημέρα του νέου χρόνου, πως ο ποδοσφαιριστής είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αθλήματος. Παρόλα αυτά βρισκόμαστε λίγο πριν τις 17:00 ημέρα Τετάρτη και δεν γνωρίζουμε αν το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της Super League. Είναι δυνατόν; 

Σεβόμαστε τα προβλήματα κάθε κλάδου και είμαστε οι πρώτοι και μάλιστα πολλάκις, που έχουμε ζητήσει να υπάρξει διευρυμένη συζήτηση για όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολοι μαζί να βρούμε λύσεις. ΟΜΩΣ η αβεβαιότητα που υπάρχει μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, τόσο ως επαγγελματίες όσο και σαν προσωπικότητες. Ζητούμε άμεσα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ενημερωθούμε εάν τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, όσο δύναται να συμβεί πλέον κάτι ανάλογο τη δεδομένη χρονική στιγμή, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Κλείνοντας δεν ζητούμε, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ».