Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΛΑΖΑΡΟΥ-ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

«Δεν είναι πλέον στο Open η σύζυγος του Παπαπέτρου»

Από τον ΠΑΟΚ απάντησαν στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού κάνοντας αναφορά σε προσπάθεια... μπαχαλοποίησης του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό.

Από την Μικράς Ασίας ανέφεραν επίσης ότι είναι ανάξια σχολιασμού όσα υποστηρίζουν οι ερυθρόλευκοι για τα σύζυγο του Τάσου Παπαπέτρου.

Συγκεκριμένα από πλευράς του δικεφάλου γινόταν λόγος για τη διακοπή της συνεργασίας της Μάρτζυ Λαζάρου με το Open από το καλοκαίρι.

Η ίδια, μάλιστα, το είχε ανακοινώσει με ανάρτηση:

Μάρτζυ Λαζάρου: «Δεν είναι στο Open η σύζυγος του Παπαπέτρου»

Και συμπλήρωναν από τον ΠΑΟΚ πως η Μάρτζυ Λαζάρου εργαζόταν στο κανάλι Epsilon επί ιδιοκτησίας Φίλιππου Βρυώνη. Προτού, δηλαδή, μεταβιβαστεί ο σταθμός στον Ιβάν Σαββίδη και μετεξελιχθεί σε Open. 

Και πέρασε στο δυναμικό του νεοσύστατου καναλιού όταν έγινε η μεταβίβαση από τον Βρυώνη στον Σαββίδη μαζί με εκατοντάδες ακόμα εργαζόμενους που αποτελούσαν το προσωπικό του Epsilon.

Και καταλήγουν πως από το καλοκαίρι του 2019 που έπαψε να ανήκει στο δυναμικό του Open και αποχώρησε συνεργάστηκε αρχικά με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και από τον περασμένο Οκτώβριο επέστρεψε στην εταιρεία παραγωγής του Φίλιππου Βρυώνη. Και, φυσικά, δεν πληρώνεται από το Open αλλά από τον Φ. Βρυώνη για τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες της.