Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προπόνηση και… οικογενειακό φιλικό στον Ηρακλή

Προπόνηση και… οικογενειακό φιλικό στον Ηρακλή

Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε το σημερινό πρόγραμμα του Ηρακλή ενόψει του Σαββατιάτικου (02/02) εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πλατανιά. 

Το πρόγραμμα ήταν σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές του «Γηραιού» που αγωνίστηκαν απέναντι στο Βόλο να προπονούνται στο πρώτο, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την Κ19. 

Στη φιλική αναμέτρηση, που έληξε με νικήτρια την πρώτη ομάδα με 2-1 με γκολ των Γιώργου Παπαδόπουλου και Ρόβα ενώ για την ομάδα Νέων μείωσε το σκορ ο Μπαλικτσής, αγωνίστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή, Κάχριμαν, Μπορίκο, Βασίλης Παπαδόπουλος και Παυλίδης. 

Οι συνθέσεις

Ηρακλής: Kahriman, Παπαθανασίου, Κουκόλης, Κούσας, Στάμου, Παναγιωτούδης, Ορφανίδης, Μπορίκο, Πτηνόπουλος, Ρόβας, Παπαδόπουλος Γ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιαγκιόζης, Παπαδόπουλος Β., Παυλίδης, Cleyton. 

Κ19: Μαυροματίδης, Φασουλάκος, Ταουσάνης, Μανακίτσας, Κριτσιάνης, Στόϊος, Χατζηστογιάννης, Τζούτζιος, Μακρής, Κιζιρίδης, Αποστόλου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σιριτούδης (Τ), Βλαχούδης,Ερμίδης, Πιτσούλης, Μπαλικτσής, Ντουβαρτζής, Τσιρανίδης, Αναστασιάδης, Αβραμίδης.