Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
421

Στο «κόλπο» για Ουίλιαμς η Αρμάνι, πλησιάζει σε Ρολ - Αποχωρεί ο Φοντέκιο

Ο Ετόρε Μεσίνα έχει αναλάβει εδώ και μερικές βδομάδες τα ηνία της Αρμάνι Μιλάνο και έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος και στο Final Four της EuroLeague.

Η ιταλική ομάδα, λοιπόν, θέλει να κάνει δικό της τον Ντέρικ Ουίλιαμς και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, του έχει ήδη κάνει πρόταση με πολύ υψηλές μάλιστα απολαβές.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε φέτος στη Μπάγερν Μονάχου, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με 13.4 πόντους και 4.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Πάντως, ο Ουίλιαμς ενδιαφέρει κι άλλες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Μπασκόνια και η Φενέρμπαχτσε, ενώ στο μυαλό του ίδιου υπάρχει και το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ.

Από εκεί και πέρα, η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται κοντά στον Μάικλ Ρολ που έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι. Ο έμπειρος γκαρντ πέρασε την τελευταία διετία στην ομάδα του Ισραήλ και πέρυσι μέτρησε 9,1 πόντους, 2,7 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ ανά ματς στη EuroLeague.

Τέλος, ο Σιμόνε Φοντέκιο αφήνει την Αρμάνι και όλα δείχνουν πως επιστρέφει στη Βίρτους Μπολόνια, αφού η ομάδα του Μεσίνα θα κάνει χρήση της σχετικής οψιόν στο συμβόλαιό του και θα τον αφήσει ελεύθερο.