Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μεσίνα

Αυτά είπε ο Έτορε Μεσίνα για τον Χρήστο Σταυρόπουλο

Ο Έτορε Μεσίνα έκανε μία σύντομη αποτίμηση των μεταγραφών της Αρμάνι Μιλάνο, επαινώντας την συνεισφορά του Χρήστου Σταυρόπουλου στην πρόοδο των διαπραγματεύσεων. Ο Ιταλός τεχνικός επέστρεψε στην Ευρώπη σε ρόλο head coach για τους Λομβαρδούς και στην πρώτη εμφάνισή του στα ΜΜΕ στάθηκε στην ιδιαίτερη προσφορά του Χρήστου Σταυρόπουλου, ο οποίος στην πορεία των διαπραγματεύσεων αναφέρθηκε στην αξία του γηγενούς κορμού.

«Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που "χτίστηκε" η ομάδα, ενώ είμαι υπεύθυνος με διπλό ρόλο. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, η συνεισφορά του Χρήστου Σταυρόπουλου ως GM ήταν καθοριστική. Είμαι χαρούμενος που βρίσκεται μαζί μας στην Αρμάνι, το βάρος των διαπραγματεύσεων έχει πέσει πάνω του όσον αφορά τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις» τόνισε αρχικά ο Έτορε Μεσίνα και συμπλήρωσε:

«Από την πρώτη στιγμή που ήλθα στο Μιλάνο, με είχε ιντριγκάρει η ιδέα να έχω έναν παίκτη σαν τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Σε ό,τι αφορά τον Σέλβιν Μακ, προσπάθησα να τον πάρω από την περίοδο που ήμουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για την ομάδα που θέλουμε να παρουσιάσουμε, οι δυο τους είναι οι παίκτες που ήθελα. Για την ακρίβεια, είναι ιδανικοί στην εικόνα που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Επίσης, είμαι χαρούμενος που αποκτήσαμε τον Ρικάρντο Μορατσίνι, ο οποίος ήταν ο καλύτερος Ιταλός στο περσινό πρωτάθλημα. Ο Σταυρόπουλος επέμενε στην απόκτηση του. Μου υπενθύμισε πως ο Ολυμπιακός πανηγύρισε επιτυχίες έχοντας ελληνικό κορμό. Φέτος λοιπόν προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε γηγενείς παίκτες».