Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ

ΒΙΝΤΕΟ - Master Chef: Ξένο σώμα από την αρχή ο Πορφύρης – «Υπερόπτης, προσβλητικός, ασεβής»

Στον τόπο του εγκλήματος και στην κουζίνα του MasterChef επέστρεψε ο Γιώργος Πορφύρης… επτά σεζόν μετά στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πρόγραμμα του STAR. Ο γνωστός σεφ έστειλε εκτός διαγωνισμού τον Νίκο και πλέον συμμετέχει και επίσημα, ξανά, στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Μια ημέρα αργότερα μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης, οι διαγωνιζόμενοι του φετινού Masterchef κλήθηκαν να αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε ομαδική δοκιμασία. Πρώτος αρχηγός ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος επέλεξε το κόκκινο χρώμα για την δική του ομάδα και είχε την ευκαιρία να διαλέξει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας.

Έτσι, αιφνιδιάζοντας τόσο τους συμπαίκτες του όσο και το τηλεοπτικό κοινό, ο νεαρός διαγωνιζόμενος επέλεξε να ρίξει στα βαθιά με το καλησπέρα τον Γιώργο Πορφύρη. Μάλιστα, δίχως να κρύψει τίποτα, εξέφρασε σε όλους τους λόγους για τους οποίους έκανε αυτή την επιλογή στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του Masterchef. «Έπεσαν οι μάσκες και έχει να κάνει με τον τρόπο που μπήκες στο σπίτι, που εμένα προσωπικά με πείραξε. Κάποιους μάλλον δεν τους πείραξε γιατί μπορεί να έχουν άλλο συμφέρον, δεν ξέρω. Η ασέβεια, η υπεροψία, η ειρωνεία και ότι κάποιος μπορεί να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου εμένα με πειράζουν. Στο λέω με πολλή αγάπη και αν κάτι χρειαστείς στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα μαζί σου αλλά αυτό με πείραξε. Ήθελα να σου πω ότι εγώ προσωπικά σε μένα, από δω και πέρα, δεν σου το επιτρέπω. Το όριο μου είναι μέχρι εδώ. Μπορείς να το κάνεις αυτό με όποιον θέλεις, το δικό μου όριο όμως είναι εκεί. Καλώς ήρθες στο MasterChef.

«Τα επίθετα με τα οποία με χαρακτήρισε όπως υπερόπτης, προσβλητικός, ασεβής δεν είναι κάποια που με χαρακτηρίζουν. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών όπως κάνει πάντα αυτός που γυρίζει. Θεώρησαν όμως ότι αυτά τα λόγια είναι δικά μου, δικές μου προσωπικές απόψεις και φάνηκα αρκετά προσβλητικός» αποκρίθηκε με τη σειρά του ο πρώην και… νυν παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

«Το πρώτο μου βράδυ στο σπίτι ήταν αρκετά ψυχοφθόρο. Κάποια παιδιά μού εναντιώθηκαν για δικούς τους προσωπικούς λόγους που αφορούν την «εισβολή» μου στο σπίτι. Είχαμε συζητήσεις μέχρι πολύ αργά το βράδυ, που πλέον μου έμειναν τρεις ώρες μόνο για ύπνο. Τα τρία βασικά τους ζητήματα ήταν πρώτον για ποιο λόγο μπήκα, δεύτερον ποια είναι τα κίνητρα μου και τρίτον τι δουλειά έχω εγώ να επιστρέψω στο MasterChef. Πράγματα τα οποία τα θεωρώ προσωπικά και δεν έχω σκοπό ούτε υποχρέωση να δικαιολογηθώ» εξομολογήθηκε νωρίτερα ο Γιώργος Πορφύρης στην κάμερα του MasterChef.