Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ

ΒΙΝΤΕΟ - Ζήλεψε ο Μπέλλος στο MasterChef! Τα ‘πήρε με τον Γιάννη Αποστολάκη για την Μαρία του

Σαν νικητές της ομαδικής δοκιμασίας, η μπλε ομάδα βγήκε από το πλατό του Μάστερ Σεφ προκειμένου να συναντήσει τον Γιάννη Αποστολάκη. Ο γοητευτικός σεφ θα πρόσφερε στη νικήτρια ομάδα ένα ξεχωριστό δείπνο σε πολυχώρο στην καρδιά της Αθήνας.

Στην μπλε ομάδα, όμως, βρίσκονταν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος. Το ερωτευμένο ζευγάρι που… ναι, βγήκε μια ιδιαίτερη έξοδο!

“Επιτέλους είμαι έξω από την κουζίνα του MasterChef και από το σπίτι, γι’ αυτό και σήμερα δεν ξέρω καν πως θα συμπεριφερθώ” σημείωσε με χαμόγελό η Μαρία Μπέη στην κάμερα, προσθέτοντας πως “ανυπομονώ να γνωρίσω τον Γιάννη μου!

“Γιάννη μου, σου ήρθα” αναφώνησε κατά τη συνάντηση η Μαρία Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο να σπεύδει να διακόψει το ενσταντανέ λέγοντας με νόημα, “εντάξει, φτάνει φτάνει φτάνει! Πολλές αγκαλιές! Μέχρι εκεί”!

Αμέσως μετά, βέβαια, στην κάμερα του MasterChef, ο Δημήτρης Μπέλλος χαμογέλασε και πρόδωσε πως “η Μαρία προσπαθεί αν κάνει πλάκα σήμερα. Βγήκε για πρώτη φορά μετά από καιρό από το σπίτι. Εντάξει, άσ’ την να χαρεί λίγο! Είπαμε να κάνουμε λίγη πλάκα με τον Γιάννη, να σπάσουμε τον πάγο για να μην σπάσουμε στο Γιάννη τίποτα άλλο και έχουμε θεματάκια μετά, προβλήματα”!

“Εννοείται πως σήμερα είμαι το επίκεντρο της ημέρας” πρόσθεσε, με χιούμορ, η Μαρία Μπέη!