Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος έγινε 99 χρόνων και το παλάτι του ευχήθηκε με μία σπάνια φωτογραφία (ΦΩΤΟ)

Όσοι θεωρούν ότι η 94χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ έχει τα… χρονάκια της, λογικά θα αγνοει ότι ο Πρίγκιπας Φίλιππος σήμερα γίνεται 99 ετών!

Το παλάτι γιόρτασε τα γενέθλιά του στο Instagram με μία σπάνια και μάλιστα πρόσφατη φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο και την επί 72 χρόνια σύζυγό του να ποζάρουν μαζί.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου στέκεται δίπλα στη μονάρχη στην αυλή του Windsor Castle, όπου και χρειάστηκε να απομονωθούν κατά τη διάρκεια της επιβεβλημένης καραντίνας στη Βρετανία για τον κορωνοϊό. Εκείνος στέκεται αγέρωχος και χαμογελαστός με τα χέρια δεμένα πίσω από το μπλε του κοστούμι, ενώ εκείνη ποζάρει με ένα floral φόρεμα που έφτιαξε ειδικά για εκείνη η προσωπική της ενδυματολόγος και σχεδιάστρια, Angela Kelly, η οποία παρεμπιπτόντως μένει μαζί τους στο παλάτι.

 

Δεδομένων των συνθηκών, οι εορτασμοί για αυτήν την ημερομηνία ορόσημο θα περιοριστούν σε ένα γεύμα που θα απολαύσουν οι δυο τους χωρίς να βρίσκεται μαζί τους κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς τους.

Για την ιστορία, η λήψη έγινε την 1η Ιουνίου, ενώ οι δυο τους βρίσκονται υπό την ίδια στέγη (το Windsor Castle) από τις 19 Μαρτίου, καθώς μέχρι πρότινος ο Πρίγκιπας Φίλιππος βρισκόταν στην εξοχική τους κατοικία στο Σάντριχαμ και η Βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.