Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΕΤΡΑΚΗΣ

Πετράκης: «Σημαντική και δίκαιη νίκη»

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε σημαντική αλλά και δίκαιη τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού. Για τον Αθανασιάδη είπε πως είναι «καλός σκόρερ και καλό παιδί».

Στην κάμερα της Nova, είπε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς και λόγω της πίεσης, που υπήρχε, πριν το παιχνίδι. Επίσης, παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και αυτό έκανε το ματς ακόμη πιο δύσκολο. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Κάναμε περισσότερες και πιο καθαρές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στα παιδιά.

Στα παιχνίδια με τους μεγάλους, όπως με τον Ολυμπιακό εδώ μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Ήμαστε ανταγωνιστικοί και κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια, για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε».

Για τον Αθανασιάδη: «Όταν ένας παίκτης είναι σε αγωνιστική αποχή θέλει τον χρόνο του. Ουσιαστικά, όταν ο Αθανασιάδης ήρθε σε εμάς, είχε να παίξει από πέρυσι τον Ιανουάριο. Ωστόσο, έχει αποδείξει διαχρονικά ότι είναι ένας καλός σκόρερ και καλό παιδί. Εύχομαι να έχει συνέχεια η σημερινή του εμφάνιση».