Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Μέλο Περέιρα

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Μέλο Περέιρα

Μεγάλη συζήτηση έχει ήδη ανοίξει για την απόφαση του Μέλο Περέιρα να εμφανιστεί σε εκπομπή του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

Κατ' αρχάς έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον υπεύθυνο της διαιτησίας.

Προσωπικά θεωρώ λάθος αυτή την κίνηση. Διότι όχι μόνο δεν θα έχει αποτέλεσμα, ίσα ίσα που θα δώσει περισσότερη τροφή για κάθε είδους σχόλια.

Αν ήμουν στη θέση του Πορτογάλου και είχα το συγκεκριμένο πόστο σε μια ξένη χώρα που με ταΐζει και με ποτίζει, με τίποτα και για κανέναν δεν θα πήγαινα σε τηλεοπτικό σταθμό που ανήκει σε ιδιοκτήτη ομάδας. Κι ειδικά σε ΠΑΟΚ η, Ολυμπιακό.

Διευκρινίζω ότι ακριβώς τα ίδια θα έγραφα αν ο Περέιρα αποφάσιζε να βγει στο κανάλι του Μαρινάκη.

Όταν αυτές οι δύο ομάδες "σφάζονται" από το πρωί μέχρι το βράδυ και το μίσος τους έχει χωρίσει τη χώρα στα δύο, γιατί βρε Περέιρα επιλέγεις να πας να μιλήσεις στο Open και ρίχνεις λάδι στη φωτιά;

Υποτίθεται ότι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ σε έστειλαν να μας βοηθήσεις να ξεφύγουμε από τον πάτο και σιγά σιγά να σταθούμε στα πόδια μας. Να δούμε ένα άλλο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τι θα βοηθήσει η παρουσία σου στον σταθμό του Σαββίδη; Τίποτα. Ίσα ίσα που ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα έχουν να λένε με κάθε... επισημότητα ότι με τον έναν η, τον άλλον τρόπο εξυπηρετείς τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Όπως θα φώναζε ο ΠΑΟΚ αν ο Περέιρα πήγαινε στο ONE του Μαρινάκη. Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα.

Κάτω από άλλες συνθήκες ούτε καν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα, όμως, δυστυχώς, μιλάμε για "πόλεμο χαρακωμάτων" σε όλα τα επίπεδα. Και η παραμικρή αφορμή μπορεί να δημιουργήσει διάφορες καταστάσεις.

Υ.Γ.: Σκόπιμα αγνόησα τον Σκάι, διότι ο Αλαφούζος και μόνος του να τρέξει θα τερματίσει δεύτερος...