Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Εκτεθειμένες απέναντι στους παίκτες τους και τον κόσμο είναι οι ομάδες της Λίγκας που δεν ανέβαλλαν ολόκληρη την αγωνιστική

Εκτεθειμένες απέναντι στους παίκτες τους και τον κόσμο είναι οι ομάδες της Λίγκας που δεν ανέβαλλαν ολόκληρη την αγωνιστική

Όταν μιλάμε για την Σούπερ Λίγκα εννοούμε τις ίδιες τις ομάδες. Τέσσερις από αυτές, ο ΠΑΣ Γιάννενα,  ο Παναιτωλικός, ο Απόλλωνας και ο Ατρόμητος ζήτησαν χθες Παρασκευή την αναβολή της αγωνιστικής και  εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Και σήμερα έγινε μόνο ο αγώνας του ΟΦΗ με τον αποδεκατισμένο ΠΑΣ και αύριο έχει προγραμματιστεί  το ματς του Παναθηναϊκού στον Βόλο.

Τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια του προγράμματος έχουν αναβληθεί.

Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει από τον υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο είναι το εξής: Για ποιο λόγο δεν αναβλήθηκε η αγωνιστική; 

Είναι δυνατόν τα τηλεοπτικά συμβόλαια να μπαίνουν πάνω από την υγεία των ποδοσφαιριστών;

Πώς γίνεται οι ίδιες οι ομάδες ουσιαστικά να αποφασίζουν σε βάρος τους;

Δεν καταλαβαίνουν ότι μένουν εκτεθειμένες; Και απέναντι στον κόσμο και κυρίως στους παίκτες τους που είναι και τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ο κορονοϊός είναι ύπουλος. Υπάρχουν αθλητές σε ολόκληρο τον κόσμο και σε πολλά διαφορετικά σπορ που δεν έχουν επανέρθει όπως ήταν πριν νοσήσουν. Χρειάζεται τεράστια προσοχή απ' όλους.

Λυπάμαι, αλλά οι υπεύθυνοι της Λίγκας δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα.

Να μιλήσουν με τους ειδικούς και να δουν πώς θα χειριστούν την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων.

Η υγεία των αθλητών και του κάθε ανθρώπου είναι πάνω απ' όλα.