Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ θυμίζει μια μικρομεσαία ομάδα της Σούπερ Λιγκ που μάχεται για τη σωτηρία της

Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ θυμίζει μια μικρομεσαία ομάδα της Σούπερ Λιγκ που μάχεται για τη σωτηρία της

Κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν βγει ζωντανά στην εκπομπή μου στον Real Fm και υποστήριξαν ότι η ομάδα τους δεν θα έχει πρόβλημα μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποσυρθεί.

Και τότε τους είχα απαντήσει ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να δουν την αγαπημένη τους ομάδα ως τον φτωχό συγγενή της Ευρώπης.

Δεν τους άρεσε αυτό που άκουσαν και θα ήθελα να τους ακούσω τώρα.

Και βλέπετε ότι σχετικά σύντομα ο Παναθηναϊκός προκαλεί οίκτο.

Δεν περίμενα τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για να το διαπιστώσω.

Κι ούτε το τονίζω για τους 60 πόντους στο ημίχρονο. Είναι η εικόνα του Τριφυλλιού. Οι παίκτες που διαθέτει. Το μπάσκετ που παίζει.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτή την χρονική περίοδο ο Παναθηναϊκός θυμίζει μια μικρή ομάδα της Σούπερ Λιγκ που δίνει μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία της.

Και έτσι θα πορευτεί χωρίς να έχει έναν λεφτά ιδιοκτήτη και αναγκαστικά θα στηρίζεται στα ισοσκελισμένα έσοδα και έξοδα.

Για εμένα έτσι θα έπρεπε να λειτουργούν όλες οι ομάδες, ανεξάρτητα αθλήματος, όμως αυτό θα έχει κόστος και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ξαναδούμε – κι αν - μεγάλες επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο ο Παναθηναϊκός και ο κάθε Παναθηναϊκός να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια της Ευρώπης με τις σημερινές συνθήκες.

Γι’ αυτό και ο κόσμος του θέλει δεν θέλει καλά θα κάνει να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα.