Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός βούλωσε τα στόματα όλων μας...

Στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός βούλωσε τα στόματα όλων μας...

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ποιος πίστευε ότι ο Ολυμπιακός θα κατέβει στου Χαριλάου με τα δευτερότριτα και θα κέρδιζε τον Αρη που καίγεται για τους βαθμούς; Ουδείς. Η, για να είμαι πιο ακριβής ελάχιστοι κι αυτοί μόνο μέσα στην ομάδα.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι βούλωσαν τα στόματα όλων μας…

Ο Ολυμπιακός νίκησε, διότι ήταν φρέσκος. Έβγαλε ενέργεια κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε αυτό που του άξιζε.

Αν και η ομάδα που παρέταξε ο Μαρτίνς δεν έχει παίξει μαζί ούτε στα διπλά στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός μόνο λευκή σημαία δεν πέταξε.

Ίσα ίσα που έδειξε ότι στόχευσε να πάρει το ματς.

Το αν ον Αρης είχε τα χάλια του δεν αφορά τον Ολυμπιακό. Ούτε μειώνει την επιτυχία του.

Οι παίκτες του Μαρτίνς εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής και την αξιοποίησαν ανάλογα. Και για τους ίδιους και για την ομάδα τους.

 Διαφωνώ με όσους λένε ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να παίξει με βασικούς όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Γιατί; Οι ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο λογικό είναι να χρησιμοποιούν κι άλλους παίκτες – και ειδικά νεαρούς - αν ο αγώνας είναι αδιάφορος βαθμολογικά.

Και καλά κάνουν έτσι ώστε το κλαμπ να βγάζει συμπεράσματα για το έμψυχο υλικό του συνολικά.

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, είδε αρκετά πράγματα. Όχι μόνο από τον Κανέ στον οποίο στάθηκε στις δηλώσεις του. Όλοι οι παίκτες έτρεξαν, προσπάθησαν και άρεσαν. Δικαιολόγησαν τον τίτλο που κατέκτησε η ομάδα τους και μαθηματικά μέσα στην Τούμπα.

Όσο για τον Αβραάμ για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Γι’ αυτό ο προπονητής τον θέλει ενεργό και τη νέα σεζόν. Είναι μια εξαιρετική λύση όπου κι όταν χρειάζεται.