Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Θα είναι εγκληματικό αν ο ΠΑΟΚ επαναλάβει τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού

Θα είναι εγκληματικό αν ο ΠΑΟΚ επαναλάβει τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ επιθυμία του Λουτσέσκου είναι να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο.

Ο Ρουμάνος θα ήθελε και τον Βαρέλα, αλλά ξέρει ότι ο Σαββίδης ούτε καν το συζητάει. Ήδη από χθες το βράδυ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον ξένο στόπερ, αλλά και τον Πασχαλάκη για την προσφορά τους στην ομάδα. Άρα, τέρμα και οι δυο οριστικά.

Ο Λουτσέσκου είναι ο προπονητής και αυτός κάνει τις εισηγήσεις του. Να μην ξεχνά, όμως, τι έπαθε στο ξεκίνημα της σεζόν και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Άλλο οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι καλοί κι έχουν προσφέρει στον ΠΑΟΚ κι άλλο αν είναι σε θέση πια να ανταποκριθούν στη νέα πολύ απαιτητική σεζόν.

Έχω την αίσθηση ότι αν ο ΠΑΟΚ είχε μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και πιο πολλές δυνάμεις ίσως σήμερα να μιλούσαμε κάτω από διαφορετικές βάσεις.

Κι αυτό πρέπει να γίνει μάθημα στον Ρουμάνο τεχνικό. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται καλούς παίκτες, αλλά όχι μεγάλους ηλικιακά.

Διαφορετικά θα έχει ξανά πρόβλημα. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να στηρίζεσαι στον Μπίσεσβαρ που δεν μπορεί να παίξει πάνω από μισή ώρα.

Χίλιες φορές να έχεις νέα παιδιά που θα εξελιχθούν, παρά τα... γερόντια. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο και δεν γίνεται να μένει πίσω και να αυτοπαγιδεύεται σε συναισθηματισμούς.

Θυμίζω ότι πέρυσι τέτοια εποχή έγραφα ότι θα είναι λάθος του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Ελ Καντουρί. Παικταράς, αλλά ένα ματς παίζει κι άλλα δέκα είναι εκτός λόγω τραυματισμών. Και δικαιώθηκα πανηγυρικά.

Υπάρχουν παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν κάνει τον κύκλο τους από πέρυσι και η αντικατάστασή τους είναι μονόδρομος.

Θα είναι εγκληματικό λάθος αν επαναληφθούν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού.

Το θέμα είναι να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές, έτσι ώστε η ομάδα να ενισχυθεί πραγματικά και τη νέα σεζόν να δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, έτσι ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο.