Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Επιτέλους, κάντε έναν τελικό κυπέλλου στη Νέα Υόρκη να καταλάβετε τι σημαίνει οργάνωση και να το απολαύσουμε όλοι μας

Επιτέλους, κάντε έναν τελικό κυπέλλου στη Νέα Υόρκη να καταλάβετε τι σημαίνει οργάνωση και να το απολαύσουμε όλοι μας

Το περασμένο Σάββατο έγινε ο τελικός κυπέλλου της συμφοράς στο ΟΑΚΑ και ακόμα μετράμε τις ζημιές στο Στάδιο, περιμένουμε κι άλλες συλλήψεις, ο εισαγγελέας ζήτησε να δει το βίντεο του πανηγυρισμού του Αϊτόρ, ο ΠΑΟΚ καταγγέλει τους πάντες και τα πάντα. Κι ένα σωρό άλλα.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος. Ούτε έναν τελικό είμαστε άξιοι να διοργανώσουμε.

Με την ευκαιρία, λοιπόν, επαναφέρω τη διαχρονική πρότασή μου για ένα πείραμα. Να κάνουμε έναν τελικό στις ΗΠΑ. Στη Νέα Υόρκη. Μπροστά σε 60.000 ομογενείς που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους και θα είναι μια γιορτή με όλη τη σημασία της λέξης.

Εννοείται ότι όλο αυτό το εγχείρημα χρειάζεται τεράστια οργάνωση. Και γι’ αυτό θα ασχοληθούν οι Ελληνες της Αμερικής. Αυτοί θα βρουν χορηγούς και θα ασχοληθούν με το επικοινωνιακό κομμάτι.

Θα ετοιμάσουν τα πάντα για την άψογη διοργάνωση ενός αγώνα που είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει απ’ όλες τις πλευρές.  Η παρουσία του κόσμου είναι εξασφαλισμένη. Έχω ζήσει τους ανθρώπους και ξέρω τι θα δούμε.

Κι όσοι είναι αρνητικοί η, το πολυσκέφτονται τουλάχιστον ας το δοκιμάσουμε. Στο κάτω κάτω δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Μόνο να κερδίσουμε.

Κι έπειτα είναι και το άλλο. Τα εκατομμύρια συμπατριωτών μας σε ολόκληρο τον κόσμο γιατί να μην δικαιούνται – κάποιοι από αυτούς - να παρακολουθήσουν στον τόπο που έχουν επιλέξει να ζουν μόνιμα η, προσωρινά έναν  μεγάλο αγώνα ανάμεσα σε ελληνικές ομάδες;

Είναι τέτοια η κάψα των ομογενών να δουν από κοντά έναν τελικό που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν και μπόνους στις ομάδες, ενώ θα είναι πληρωμένα όλα τα έξοδα του ταξιδιού κι ασφαλώς της διαμονής και της διατροφής. Από τους χορηγούς που οι περισσότεροι θα είναι ελληνικών συμφερόντων.

Χαμός έχει να γίνει, αρκεί να το αποφασίσουμε. Για εμένα κάνουμε τεράστιο λάθος που δεν το προχωρούμε.

Ίσα ίσα που θα συζητηθούμε. Οι ξένοι μας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου. Για σκεφτείτε την επόμενη ημέρα ενός πετυχημένου τελικού στη Νέα Υόρκη. Θ’ αρχίσει να αλλάζει το διεθνές ποδοσφαιρικό κλίμα υπέρ μας. Θα έχουμε κέρδη απ’ όλες τις απόψεις.