Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Εδώ και τώρα έλεγχος στα γήπεδα όλης της χώρας - Τέρμα τα τσιμεντωμένα δοκάρια

Εδώ και τώρα έλεγχος στα γήπεδα όλης της χώρας - Τέρμα τα τσιμεντωμένα δοκάρια

Είμαστε συνηθισμένοι να ξεφτιλιζόμαστε σε όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο. Τουλάχιστον να μην επαναληφθεί. Γι’ αυτό, λοιπόν, καλά θα κάνουμε να οργανωθούμε και να ασχοληθούμε σοβαρά και με την περίπτωση των δοκαριών.

Τι να γίνει; Τέρμα τα τσιμεντωμένα δοκάρια. Να μπαίνουν σε βάσεις, έτσι ώστε με το παραμικρό πρόβλημα να βγαίνουν άμεσα και να προχωρά η αντικατάσταση.

Και φυσικά μέτρηση με ειδικό μετρητή. Κι όχι αυτά τα χάλια που είδαμε στο Περιστέρι.

Η εικόνα ήταν θλιβερή. Χειρότερη και από τριτοκοσμική.

Τώρα, όσον αφορά τα προηγούμενα ματς και όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια δεν θα βγει άκρη. Διότι ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς να μπορεί να αποδείξει τίποτα. Ουδείς είναι σε θέση να εγγυηθεί ότι οι αγώνες παίζονταν με κανονικά η, όχι δοκάρια.

Η Σούπερ Λίγκα επιβάλλεται να ξεκινήσει άμεσα ουσιαστικό έλεγχο σε όλα τα γήπεδα κι αυτό να επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Θα σχολιάσει κάποιος ότι αυτά που λέω είναι αυτονόητα, όμως εδώ μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο που τίποτα δεν θεωρείται αυτονόητο. Έτσι, το 2023 είμαστε υποχρεωμένοι να αρχίζουμε από το άλφα.

Κι αν με ρωτήσετε, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να βιώσουμε. Είμαστε ικανοί για τα πάντα. Μέχρι να κάνουμε… λάθος στις γραμμές της μεγάλης περιοχής. Ο νοών νοείτω.