Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Κουρμπέλης δεν είναι απώλεια, αλλά μόνο με την απόκτηση δύο καλύτερων παικτών στο 6 και το 8 ο Παναθηναϊκός θα ανέβει επίπεδο

Ο Κουρμπέλης δεν είναι απώλεια, αλλά μόνο με την απόκτηση δύο καλύτερων παικτών στο 6 και το 8 ο Παναθηναϊκός θα ανέβει επίπεδο

Είμαι από τους πολύ λίγους που εδώ και χρόνια έχω καταθέσει την άποψή μου για τον Κουρμπέλη. Ότι είναι ένας καλός παίκτης που βοήθησε τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου, όμως στον κανονικό Παναθηναϊκό δεν θα είχε θέση ούτε στην αποστολή. Η, τουλάχιστον για να μην θεωρηθώ υπερβολικός θα ήταν ένας παίκτης – ρεζέρβα.

Κατόπιν τούτου προσωπικά δεν θεωρώ απώλεια την απόφασή του να φύγει. Τα έβαλε κάτω και κοίταξε το συμφέρον του. Του εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί είναι και καλός χαρακτήρας.

Το θέμα για το Τριφύλλι είναι να πάρει έναν παίκτη καλύτερο. Κι επειδή ο Πέρεθ είναι στα 34 και τρέχει μόνο την κυκλοφορία της μπάλας, κατά τη γνώμη μου ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δυο παίκτες στη μεσαία γραμμή. Ένα καθαρό 6άρι και ένα παίκτη που να έχει τη δυνατότητα να παίζει 6 και 8. Η ιστορία του δεκαριού είναι διαφορετική.

Εγώ αναφέρομαι  για το δίδυμο Κουρμπέλη-Πέρεθ και πώς πρέπει να αντικατασταθεί.

Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του Γιοβάνοβιτς το τι θα κάνει και πώς θα το χειριστεί. Παίκτες, πάντως, υπάρχουν, αλλά κοστίζουν. Υποτίθεται ότι ο Αλαφούζος θα βάλει το χέρι στην τσέπη.

Σημασία έχει ο Παναθηναϊκός να γίνει πολύ πιο δυνατός, διότι οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και η νέα χρονιά θα είναι πολύ πιο δύσκολη.