Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Μονόδρομος η απομάκρυνση του Τερίμ - Οι παίκτες πλέον καλούνται να περπατήσουν πάνω σε αναμμένα κάρβουνα...

Μονόδρομος η απομάκρυνση του Τερίμ - Οι παίκτες πλέον καλούνται να περπατήσουν πάνω σε αναμμένα κάρβουνα...

Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι συχνές αλλαγές προπονητών. Στην περίπτωση του Τερίμ, όμως, επιβαλλόταν.

Ουσιαστικά ο Αλαφούζος διόρθωσε το λάθος που είχε κάνει πριν πέντε μήνες όταν κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική απέλυσε τον Γιοβάνοβιτς.

Και τώρα ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού υποχρεώθηκε να διώξει τον Τούρκο, διότι διαπίστωσε και ο ίδιος ότι η ομάδα του πάει κατευθείαν στα βράχια.

 Είναι τέταρτη, παίζει την Κυριακή με τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό και ουδείς μπορεί να ξέρει τι θα κάνει η ομάδα στον τελικό του κυπέλλου με τον διψασμένο για τον τίτλο Αρη.

Έτσι, ο Αλαφούζος σωστά επέλεξε τον Κόντη, έναν άνθρωπο που ήταν δίπλα στον Γιοβάνοβιτς και ασφαλώς ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα.

Ο Κόντης το πρώτο που έχει να κάνει είναι να συσπειρώσει τους παίκτες και να τους βοηθήσει ψυχολογικά να τα δώσουν όλα στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που παίζεται μια θέση στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέματα των ποδοσφαιριστών να ανταποκριθούν.

Πλέον δεν υπάρχει το άλλοθι Τερίμ. Σε αυτούς πέφτει το βάρος να κερδίσουν τα δυο τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Είναι σίγουρο ότι ο Αϊτόρ, ο Τζούρισιτς, ο Μαντσίνι, ο Παλάσιος, ο Σένκεφελντ και κάποιοι άλλοι παίκτες χάρηκαν από την εξέλιξη, όμως πλέον οι πάντες στον Παναθηναϊκό βρίσκονται απέναντι σε δυο απαιτητικά ματς που θα κρίνουν πολλά και για τη νέα σεζόν.

Παίζονται πολλά με Ολυμπιακό και Αρη. Ο Κόντης δεν έχει το μαγικό ραβδάκι. Οι παίκτες είναι αυτοί που καλούνται να περπατήσουν σε αναμμένα κάρβουνα και να αντέξουν τον πόνο…