Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Η ΑΕΚ είναι ισχυρή και πρωταγωνίστρια, άρα ο Ηλιόπουλος δεν θα έχει πίστωση χρόνου...

Το είχα γράψει πολλές φορές. Μόλις ο Μελισσανίδης φτιάξει το νέο γήπεδο θα δρομολογήσει την οριστική φυγή του από την ΑΕΚ.

Άρα, καμία έκπληξη δεν μου προκάλεσε η αλλαγή ιδιοκτησίας στην Ενωση. Μόνο αιφνιδιασμό όσον αφορά το τάιμινγκ.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Μελισσανίδης είχε μιλήσει με αρκετούς υποψήφιους αγοραστές της ΑΕΚ και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.

Και, τελικά, αυτός που του έκανε… κλικ ήταν ο Ηλιόπουλος.

Συζητούσαν μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο νέος ιδιοκτήτης ξέρει τι του γίνεται και τι αναλαμβάνει. Ήταν κοντά στον πρώην πρόεδρο και στην αρχή θα έχει τη βοήθειά του.

Θεωρώ λογικό ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι κουμπωμένος. Αλλιώς είχε μάθει τόσα χρόνια με τον Μελισσανίδη και τώρα δεν ξέρει τι ξημερώνει.

Ο Ηλιόπουλος, πάντως, είναι τυχερός σε σχέση με τον Μελισσανίδη που το 2013 παρέλαβε καμένη γη.

Τώρα υπάρχει μια ΑΕΚ με γηπεδάρα, σύγχρονο προπονητικό κέντρο, πολύ καλή ομάδα, προπονηταρά και σε θαυμάσια οικονομική κατάσταση. Ούτε χρέη, ούτε τίποτα.

Ο δρόμος, δηλαδή, είναι στρωμένος για νέες επιτυχίες, αρκεί ο Ηλιόπουλος να δουλέψει σωστά και να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις.

Πρώτα μεταγραφικές, έτσι ώστε να ενισχύσει την ομάδα και ο Αλμέιδα να έχει πιο πολλά όπλα στη φαρέτρα του για να ξαναπάρει το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα συμβούλων, αλλά και προσωπικής αντίληψης του Ηλιόπουλου για ορισμένα πράγματα που θα χρειαστούμε χρόνο για να τα μάθουμε. Τώρα είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε.

Ξέρετε, είναι άλλο να πάρεις μια ομάδα που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και θέλει χρόνο για να τη σηκώσεις κι άλλο να ηγηθείς σε μια ομάδα που είναι ισχυρή και πρωταγωνιστεί.

Το δύσκολο είναι να διατηρηθείς στην κορυφή και τον Ηλιόπουλο δεν τον παίρνει να ζητήσει πίστωση χρόνου.

Ο οπαδός της ΑΕΚ έχει μάθει διαφορετικά τα δυο τελευταία χρόνια και διψά να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και καλύτερη.