Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Φορταλέζα για την προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ |

Ο πρόεδρος της Φορτάλεζα Μαρσέλο Παζ με δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στο πλάνο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε ότι δεν έχει μιλήσει προσωπικά με τον Ιβάν Σαββίδη, παρά μόνο με τον ατζέντη που τρέχει το deal, τον Λέο Κορνασίνι, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ ήταν αυτός που είχε διεκπεραιώσει και το deal της απόκτησης του Λέο Ζαμπά το καλοκαίρι του 2018.

"Δεν έχουμε μιλήσει απευθείας με τον κύριο Σαββίδη. Έχω μιλήσει με τα αδέλφια Κορνασίνι, Λέο και Εντουάρντο (εκπρόσωποι του Ντούγκλας Αουγκούστο και πρώην του Λέο Ζαμπά). Με αυτούς γίνεται η επικοινωνία. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο με τον κύριο Σαββίδη και είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Στόχος είναι να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών", τόνισε ο Παζ στο Sport24.gr

Ο Μαρσέλο Παζ τονίζει ότι οι οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι ενημερωμένοι για τη δυναμική της Φορταλέζα και τονίζει πως αν επιτευχθεί η συμφωνία, το πλάνο θα προβλέπει νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα της Βραζιλίας να έλθουν στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ για να εξελιχθούν και ν' ακολουθήσουν ευρωπαϊκή καριέρα.

"Έχει γίνει μια πρώτη επαφή, γιατί γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λατρεύουν το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ξέρουν για τη Φορταλέζα, τη δυναμική της ομάδας, είναι ενημερωμένοι για την ομάδα. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη στη μορφή της συνεργασίας. Το πρότζεκτ είναι να εξελίξουμε ποδοσφαιριστές. Να φύγουν από τη Βραζιλία νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και να εξελιχθούν στον ΠΑΟΚ με την προοπτική στη συνέχεια να πωληθούν σε μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης".

Προπονητής στην Φορταλέζα είναι ο Ροζέριο Σένι , ο οποίος εμφανίζεται ενθουσιασμένος από την προοπτική. Ο Μαρσέλο Παζ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει βιασύνη για το πλάνο παρά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ραντεβού τον Φεβρουάριο.

"Ο προπονητής μας,  o Ροζέριο Σένι, είναι ενήμερος και πολύ ενθουσιασμένος με την προοπτική. Ο Σένι θέλει να δουλεύει με νεαρά παιδιά και στο άκουσμα της είδησης έμεινε πολύ ικανοποιημένος γιατί θεωρεί ότι τα παιδιά αυτά θ' αναπτυχθούν. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχουμε βιασύνη. Δεν έχουμε βάλει προθεσμίες".