Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

"Το 100% με Ολυμπιακό"

Εδώ και καιρό η Λαμία εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που παίρνει. Σήμερα η ομάδα της Φθιώτιδας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, φιλοδοξώντας παρά το δύσκολο της αναμέτρησης, να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Στην "Real News" μίλησε ο γκολκίπερ της Κώστας Θεοδωρόπουλος. 

"Από την αρχή πίστευα ότι η ομάδα μου έχει δυνατότητες, έστω κι αν το δύσκολο πρόγραμμα και ατυχίες μας έφεραν πίσω στη βαθμολογία" λέει στην αρχή ο 30χρονος τερματοφύλακας. 'Με τον κ. Μάντζιο η κατάσταση άλλαξε, βρήκαμε τα πατήματά μας και μαζί ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα. Το βασικό ήταν η ψυχολογία, εκεί δούλεψε πολύ ο προπονητής που από την πρώτη ημέρα μας είπε ότι μπορούμε να τα καταφέραμε, όπως κι έγινε. Δουλεύουμε σκληρά και νομίζω ότι αυτό βγαίνει την ώρα του αγώνα".

Αναφερόμενος στους στόχους ο Θεσσαλός "κίπερ" είναι σαφής, "να σωθούμε όσο πιο νωρίς γίνεται και από εκεί και πέρα, ό,τι περισσότερο προκύψει, καλοδεχούμενο". Για το ματς με τους "ερυθρόλευκους" τονίζει πως "εμείς έχουμε ένα πλάνο, είτε με τον πρώτο παίζουμε, είτε όχι, τα δίνουμε όλα κάθε φορά για τη νίκη. Στην έδρα μας νιώθουμε πιο δυνατοί και πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι αδιαμφισβήτητη και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα ούτε για τον τερματοφύλακα, ούτε για την ομάδα μας γενικότερα, όμως λέω ξανά πως το πιο σημαντικό είναι να δίνεις κάθε φορά το 100%. Αυτό θα κάνουμε σήμερα, όπως πάντα άλλωστε".