Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανοιχτό το θέμα Μακάμπι-Ανγκόλα - Τι γίνεται στα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Ανοιχτό του Ανγκόλα για Μακάμπι - Τι γίνεται στα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Η σημαντική διαφορά ανάμεσα στην πρόταση της Μακάμπι και τις απαιτήσεις της ΑΕΚ δεν φέρνουν και το τέλος στην υπόθεση του Μπράιαν Ανγκόλα. Αντιθέτως, το ενδεχόμενο παραχώρησής του στην ομάδα του Τελ Αβίβ παραμένει ανοιχτό.

Οι Ισραηλινοί, που θέλουν να πλαισιώσουν τον Σκότι Γουίλμπεκιν, κατέθεσαν πρόταση ύψους 100.000 ευρώ. Όμως, η Ένωση αξίωσε σε πρώτη φάση 300.000 ευρώ. Από την πλευρά του, ο 27χρονος άσος θα ήθελε να μετακομίσει σε μια ομάδα EuroLeague, καθώς δεν ξέρει αν θα έχει ξανά στο άμεσο μέλλον τέτοια ευκαιρία στα χέρια του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον θέλει στην ομάδα του, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά. Αν και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες, η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Κολομβιανός.

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση είναι σε επικοινωνία με τον Μάνι Χάρις, ο οποίος φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στην υπόθεση με τον Ανγκόλα. Αντίθετα, δεν φαίνεται να προχωρά του Κιθ Λάνγκφορντ. Όσον αφορά τη θέση του ψηλού, «παίζουν» τα ονόματα των Μόουζες Κίνγκσλεϊ και Μάρκους Σλότερ.