Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Ουίλιαμς ενόψει Μάλαγα

Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Ουίλιαμς ενόψει Μάλαγα

Σε ρυθμούς Ουνικάχα Μάλαγα κινείται η ΑΕΚ, η οποία έχει εστιάσει πλήρως την προσοχή της στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ανδαλουσίας. Το δέλεαρ του αγώνα αυτού είναι μεγάλο, καθώς με νίκη η ομάδα του Ηλία Καντζούρη θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ του BCL.

Το κίνητρο για νίκη είναι μεγάλο στα ενδότερα της Ένωσης, η οποία τις τελευταίες μέρες προετοιμάστηκε σε υψηλό ρυθμό για το παιχνίδι με την ομάδα του Ίμπον Ναβάρο. Ο προπονητής της Ένωσης δεν υπολογίζει στην παρουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς, την ίδια στιγμή που ο Κένι Ουίλιαμς κάνει αγώνα δρόμου.

Ο Αμερικανός άσος εξακολουθεί να πονάει, έπειτα από την θλάση που υπέστη κόντρα στην Γαλατασαράι, όμως κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Τρίτης. Αν και οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση, άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του έως και την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, στην Ένωση περιμένουν και την παρουσία του κόσμου στο κλειστό των Λιοσίων. Η προπώληση για την αναμέτρηση με την Ουνικάχα συνεχίζεται και οι πρώτοι υπολογισμοί κάνουν λόγο για πάνω από 4.000 φίλους της ΑΕΚ στις εξέδρες για το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα.