Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΕ ΑΕΚ για κόσμο: «Η λέξη ευχαριστώ είναι πολύ λίγη»

ΒΙΝΤΕΟ - ΑΕΚ για κόσμο: «Η λέξη ευχαριστώ είναι πολύ λίγη»

Περίπου 2.000 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό και αποτέλεσαν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου για να φτάσει σε ακόμη μία νίκη.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με μήνυμά της στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο της, η παρουσία του οποίου αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη παρακαταθήκη και από τα αποτελέσματα, όπως τονίζει.

Το μήνυμα της ΑΕΚ:

«Η λέξη «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που ζήσαμε στο Αγρίνιο!

Δεν αρκεί για να προσδιορίσει τον όγκο, τον παλμό, αλλά και τη στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό!

Αποτελεί μεγαλύτερη παρακαταθήκη ακόμα και από τα αγωνιστικά αποτελέσματα και είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, τώρα που όλα δείχνουν ότι το εφετινό ταξίδι θα είναι πολύ όμορφο.

Οποιος επιχειρεί να προδικάσει την τελική του κατάληξη μάλλον υποτιμά το ίδιο το ποδόσφαιρο. Εμείς, αρχικά, θα απολαύσουμε τη διαδρομή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της και για την αψεγάδιαστη συμπεριφορά τους, η οποία αποτελεί και το κλειδί για να επιβάλλει την παρουσία τους σε όλα τα γήπεδα της χώρας!

Ζητάμε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που έπρεπε να ληφθούν για την τήρηση της τάξης, αφού η προσέλευσή τους στο γήπεδο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

ΥΓ: Φίλε Kuba, είμαστε όλοι δίπλα σου για να βγεις νικητής στη δύσκολη μάχη που δίνεις! H ΑΕΚ είναι κοντά σου!».