Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
βρανιεσ

Δεύτερες σκέψεις της Άντερλεχτ για Βράνιες!

Η ΑΕΚ το καλοκαίρι μετά από πιέσεις τόσο δικές της όσο και του ίδιου του Όγκνιεν Βράνιες, κατάφερε να φέρει τον Βόσνιο πίσω στις τάξεις της.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής δεν περνούσε καλά στο Βέλγιο και την Άντερλεχτ, αφού βρίσκονταν εκτός πλάνων και έκανε ό,τι μπορεί για να πιέσει τους μωβ και να συναινέσουν στην επιστροφή του στην Ελλάδα.

Το δέσιμό του Βράνιες με την ομάδα και τον κόσμο της ΑΕΚ είναι αδιαμφισβήτητο και αυτό έπαιξε τον ρόλο του, μιας και με την επιστροφή του, ο διεθνής στόπερ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Είναι βασικός και αναντικατάστατος μετρώντας εννέα 90λεπτα και ένα γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη και αποτελώντας σημείο αναφοράς στα μετόπισθεν μαζί με τον Τσιγκρίνσκι.

Ο παίκτης όμως ανήκει στην Άντερλεχτ μέχρι το 2022 και είναι λογικό οι Βέλγοι που βλέπουν την καλή πορεία του να έχουν δεύτερες σκέψεις για την παρουσία του στην ομάδα.

Πάντως, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα κινηθεί η Άντερλεχτ επί του θέματος, ωστόσο η ΑΕΚ είναι σίγουρο πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιμηκύνει την παραμονή του παίκτη στην ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ τω δύο συλλόγων για ένα προκαθορισμένο ποσό που θα επέτρεπε στην "Ένωση" να αποκτήσει τον Βράνιες, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποτελεί όπως είναι λογικό σημαντικό παράγοντα στην υπόθεση.