Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
melissanidhs-paroylgs

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμόγελα μετά τη σύσκεψη ΑΕΚ-Περιφέρειας

Η συνάντηση αντιπροσωπείας της ΑΕΚ με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη με θέμα την έναρξη των εργασιών της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια και των συνοδών έργων πραγματοποίηθηκε την Τρίτη το απόγευμα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έναρξη των εργασιών σύντομα, ενώ ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθάρισε πως τα έργα δεν πρόκειται να καθυστερήσουν και ότι η γραφειοκρατία ήδη ξεπερνιέται.

«Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο. Όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Ήδη η γραφειοκρατεία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα», ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πως πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι το έργο της υπογειοποίησης θα τρέξει γρήγορα και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά.

«Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα. Το έργο πρέπει να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά», υπογράμμισε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

Επίσης δηλώσεις μετά τη συνάντηση στην Περιφέρεια έκανε και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο μεταξύ ΑΕΚ, Περιφέρειας Αττικής και Δήμου.

«Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο θα αρχίσουν άμεσα. Αυτά που μεταφράζονται στην κοινή γνώμη σαν κάποια σκοτεινά σημεία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και ΑΕΚ δεν υφίστανται και το έργο προχωράει», ανέφερε ο Γιάννης Βούρος.