Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πηλίδης

Η εvτυπωσιακή σύντροφος του Γιωρίκα Πηλίδη από το Survivor (ΦΩΤΟ)

Aν κάτι έχει δείξει το κοινό του Survivor αυτή την τετραετία που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, είναι πως επιβραβεύει πάντοτε την αγωνιστικότητα και την αθλητική ικανότητα. Άλλωστε, όλοι οι νικητές βρίσκονταν πάντοτε στους top-3 σε κάθε κύκλο από την άποψη της αποτελεσματικότητας στα αγωνίσματα. 

Γιώργος Αγγελόπουλος, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης αποτελούν τρανά παραδείγματα. Θα είναι απίθανο λοιπόν σε αυτόν τον 5ο κύκλο να μην πάει μακριά ο Γιωρίκας Πηλίδης που είναι πολύ δυνατός αγωνιστικά και ο ταχύτερος που έχουμε δει σε όλα τα Survivor.

Σίγουρα πάντως ο ίδιος θα θέλει να πάει το χρόνο γρήγορα μπροστά, προς το τέλος του παιχνιδιού και αφού θα έχει νικήσει, να επιστρέψει στην οικογένεια και τη σύντροφό του, την οποία αποκάλυψε η Soula Glamorous, με μια φωτογραφία του πρωταθλητή πάλης από το αεροδρόμιο, μετά από κάποια από τις πολλές κατακτήσεις χρυσών μεταλλίων, όπου ποζάρει με εκείνη στην αγκαλιά του. 

Ο Πηλίδης, για τους μη γνώστες, είναι κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στο άθλημα της Ελεύθερης Πάλης.

Ο 21χρονος παλαιστής είναι γνωστός και ως «χρυσό παιδί» της πάλης αφού έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.